Povezane vesti

(Video) „Ponosan sam na Srbiju koja gradi“ Vučić obišao posebnu sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo: Nekada je ovo bio…

(Video) „Ponosan sam na Srbiju koja gradi“ Vučić obišao posebnu sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo: Nekada je ovo bio…

Dnevnik pre 28 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo i istakao da je nekada bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata. Nekada je bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata, a za koji dan to će… »
Vučić: Ponosan sam na Srbiju koja se gradi

Vučić: Ponosan sam na Srbiju koja se gradi

NIN pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo i istakao da je "nekada bio san" stići od Beograda do Zlatibora za dva sata. "Nekada je bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata, a za koji dan to će… »
Vučić: Od Beograda do Zlatibora za dva sata – nekada san, a uskoro stvarnost

Vučić: Od Beograda do Zlatibora za dva sata – nekada san, a uskoro stvarnost

RTS pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo i istakao da je nekada bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata. "Nekada je bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata, a za koji dan to će postati… »
Vučić obišao posebnu sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo

RTV pre 27 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo i istakao da je nekada bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata. "Nekada je bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata, a za koji dan to… »
Vučić obišao posebnu sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo: "Ovo je čudo od agregata" (VIDEO)

Vučić obišao posebnu sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo: "Ovo je čudo od agregata" (VIDEO)

Euronews pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo i istakao da je nekada bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata. "Nekada je bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata, a za koji dan to će postati… »

Insajder pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je sobu za kontrolu tunela Laz i Munjino brdo i istakao da je nekada bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata. 'Nekada je bio san stići od Beograda do Zlatibora za dva sata, a za koji dan to će postati… »

Telegraf pre 27 dana

Vesti dana »