Повезане вести

Данијела Димитровска први пут о стравичној несрећи у којој је умало погинула: Пуком срећом је остала жива

Данијела Димитровска први пут о стравичној несрећи у којој је умало погинула: Пуком срећом је остала жива

Мондо 03.07.2025
Данијела Димитровска давне 2019. доживела је несрећу о којој до сада није говорила јавно, а данас овај датум слави као други рођендан. Данијела Димитровска једна је од најлепших и најнасмејанијих жена на домаћој сцени. Но, иако… »
"Неким чудом сам остала жива!" Данијела Димитровска први пут о саобраћајној незгоди: Славим други рођендан!

"Неким чудом сам остала жива!" Данијела Димитровска први пут о саобраћајној незгоди: Славим други рођендан!

Телеграф 03.07.2025
Водитељка Данијела Димитровска по први пут јавно је проговорила о тешкој саобраћајној несрећи коју је доживела пре шест година, 2. јула 2019. године. Тај дан од тада сматра својим другим рођенданом, јер је, како каже, неким… »
"Неким чудом сам остала жива": Данијела Димитровска слави други рођендан, први пут проговорила о незгоди која јој је променила…

"Неким чудом сам остала жива": Данијела Димитровска слави други рођендан, први пут проговорила о незгоди која јој је променила…

Блиц 03.07.2025
Водитељка Данијела Димитровска раније није хтела да прича о несрећи коју је доживела пре шест година, а сада се по први пут огласила тим поводом. Данијела Димитровска је имала тежак удес 2. јула 2019. године, а сада је открила… »
Славље у дому сање Кужет! Водитељка родила сина у 5. деценији, сада објавила емотивну објаву: Овај мали Вук ме је развалио…

Славље у дому сање Кужет! Водитељка родила сина у 5. деценији, сада објавила емотивну објаву: Овај мали Вук ме је развалио…

Курир 03.07.2025
Водитељка музичког такмичења "Звезде Гранда" Сања Кужет има тројицу синова, а најмлађи наследник данас већ прославља 1. рођендан. Она је због трудноће и порођаја отишла на боловање и посветила се породичном животу, а од тада… »
Сви на ногама у дому сање Кужет Водитељка објавила срећне вести, честитке се само нижу (видео)

Сви на ногама у дому сање Кужет Водитељка објавила срећне вести, честитке се само нижу (видео)

Ало 03.07.2025
Водитељка родила сина у 5. деценији, сада објавила емотиван снимак. Водитељка Сања Кужет са супругом Немањом Живојиновићем добила је тројицу синова, а њихов најмлађи наследник данас слави први рођендан. Кужетова се поводом… »
Славље у дому сање Кужет: Водитељка родила сина у 5. деценији, сада објавила емотиван снимак: "Овај мали Вук ме је…

Славље у дому сање Кужет: Водитељка родила сина у 5. деценији, сада објавила емотиван снимак: "Овај мали Вук ме је…

Блиц 02.07.2025
Водитељка Сања Кужет са супругом Немањом Живојиновићем добила је тројицу синова, а њихов најмлађи наследник данас прославља 1. рођендан. Сања се сада огласила на Инстаграму тим поводом и упутила емотивну поруку… »

Вести дана »