Povezane vesti

Danijela Dimitrovska prvi put o stravičnoj nesreći u kojoj je umalo poginula: Pukom srećom je ostala živa

Danijela Dimitrovska prvi put o stravičnoj nesreći u kojoj je umalo poginula: Pukom srećom je ostala živa

Mondo pre 29 dana
Danijela Dimitrovska davne 2019. doživela je nesreću o kojoj do sada nije govorila javno, a danas ovaj datum slavi kao drugi rođendan. Danijela Dimitrovska jedna je od najlepših i najnasmejanijih žena na domaćoj sceni. No, iako su njene objave na mrežama… »
"Nekim čudom sam ostala živa!" Danijela Dimitrovska prvi put o saobraćajnoj nezgodi: Slavim drugi rođendan!

"Nekim čudom sam ostala živa!" Danijela Dimitrovska prvi put o saobraćajnoj nezgodi: Slavim drugi rođendan!

Telegraf pre 29 dana
Voditeljka Danijela Dimitrovska po prvi put javno je progovorila o teškoj saobraćajnoj nesreći koju je doživela pre šest godina, 2. jula 2019. godine. Taj dan od tada smatra svojim drugim rođendanom, jer je, kako kaže, nekim čudom ostala živa. Danijela… »
"Nekim čudom sam ostala živa": Danijela Dimitrovska slavi drugi rođendan, prvi put progovorila o nezgodi koja joj je promenila…

"Nekim čudom sam ostala živa": Danijela Dimitrovska slavi drugi rođendan, prvi put progovorila o nezgodi koja joj je promenila…

Blic pre 29 dana
Voditeljka Danijela Dimitrovska ranije nije htela da priča o nesreći koju je doživela pre šest godina, a sada se po prvi put oglasila tim povodom. Danijela Dimitrovska je imala težak udes 2. jula 2019. godine, a sada je otkrila da taj datum slavi kao… »
Slavlje u domu sanje Kužet! Voditeljka rodila sina u 5. deceniji, sada objavila emotivnu objavu: Ovaj mali Vuk me je razvalio…

Slavlje u domu sanje Kužet! Voditeljka rodila sina u 5. deceniji, sada objavila emotivnu objavu: Ovaj mali Vuk me je razvalio…

Kurir pre 29 dana
Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Sanja Kužet ima trojicu sinova, a najmlađi naslednik danas već proslavlja 1. rođendan. Ona je zbog trudnoće i porođaja otišla na bolovanje i posvetila se porodičnom životu, a od tada je prošlo čitavih godinu… »
Svi na nogama u domu sanje Kužet Voditeljka objavila srećne vesti, čestitke se samo nižu (video)

Svi na nogama u domu sanje Kužet Voditeljka objavila srećne vesti, čestitke se samo nižu (video)

Alo pre 30 dana
Voditeljka rodila sina u 5. deceniji, sada objavila emotivan snimak. Voditeljka Sanja Kužet sa suprugom Nemanjom Živojinovićem dobila je trojicu sinova, a njihov najmlađi naslednik danas slavi prvi rođendan. Kužetova se povodom toga oglasila na… »
Slavlje u domu sanje Kužet: Voditeljka rodila sina u 5. deceniji, sada objavila emotivan snimak: "Ovaj mali Vuk me je…

Slavlje u domu sanje Kužet: Voditeljka rodila sina u 5. deceniji, sada objavila emotivan snimak: "Ovaj mali Vuk me je…

Blic pre 30 dana
Voditeljka Sanja Kužet sa suprugom Nemanjom Živojinovićem dobila je trojicu sinova, a njihov najmlađi naslednik danas proslavlja 1. rođendan. Sanja se sada oglasila na Instagramu tim povodom i uputila emotivnu poruku. "Danas,02.07. preponosna mama slavi… »

Vesti dana »