Povezane vesti
Bronzani momci za RTV: Cilj je bio zlato, ali zadovoljni smo ostvarenim rezultatom
RTV pre 28 dana
NOVI SAD - Naša očekivanja su bila veća, svaki put kada imamo neko takmičenje cilj je zlato. Ostaje žal za tom lošom utakmicom u polufinalu, ali na kraju je bitno da smo se vratili kući s medaljom, rekao je u jutarnjem programu Radio-televizije Vojvodine… »
Branković: "Naravno da uvek želimo zlato, ali ponosan sam na momke zbog bronze!"
Telegraf pre 29 dana
Reprezentativac Srbije u basketu 3x3 Marko Branković izjavio je danas da je ponosan na svoju ekipu koja je na Svetskom prvenstvu u Mongoliji osvojila bronzanu medalju. Basketaši Srbije su u nedelju osvojili bronzanu medalju na SP, pošto su u Ulan Batoru… »
Ždero emotivan posle bronze Srbije na SP: "Bitno je da smo uzeli medalju!"
Telegraf pre 29 dana
Selektor reprezentacije Srbije u basketu 3x3 Marko Ždero izjavio je danas da su mu pomešane emocije posle osvajanja bronzane medalje na Svetskom prvenstvu i dodao da ostaje žal zbog poraza u polufinalu od Švajcarske. Basketaši Srbije su u nedelju… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 5 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Ono što Rusija radi je odvratno": Tramp se oglasio posle žestokog napada na Kijev
Kurir pre 4 satijoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 4 satijoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 8 satijoš 3 povezane