Povezane vesti
Dekanka Kovačević: Društvene promene nisu daleko, izbori će biti pre nego ih režim najavljuje
Novi magazin 03.07.2025
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević ocenila je da društene promene nisu daleko i da ne veruje da će izbori biti tek onda kada režim najavljuje, već će morati da budu raspisani pre toga. "I čini mi se da bismo verovatno na jesen već mogli da… »
Dekanka FPN: Izbori će biti ranije nego što ih režim najavljuje jer je trenutna situacija opasna
Radio 021 03.07.2025
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević ocenila je da društene promene nisu daleko i da ne veruje da će izbori biti tek onda kada režim najavljuje, već će morati da budu raspisani pre toga. "I čini mi se da bismo verovatno na jesen već mogli da… »
Dekanka FPN-a Maja Kovačević: Društvene promene nisu daleko, izbori će biti pre nego ih režim najavljuje
Danas 03.07.2025
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević ocenila je da društene promene nisu daleko i da ne veruje da će izbori biti tek onda kada režim najavljuje, već će morati da budu raspisani pre toga. „I čini mi se da bismo verovatno na jesen već mogli da… »
Vesti dana »
Dejan Vuk Stanković o tome kako je protekao drugi dan završnog ispita osnovaca
Nova pre 5 satijoš 58 povezanih
MOL: Ako postanemo većinski vlasnik NIS-a obezbedićemo dalji razvoj kompanije
Radio sto plus pre 59 minutajoš 37 povezanih
Vučić: Očekujem ugovor o slobodnoj trgovini sa Gruzijom do sredine oktobra
Insajder pre 49 minutajoš 40 povezanih
Tramp: Umesto Izraela, Sirija bi trebalo da se pobrine za Hezbolah
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane