Povezane vesti
Dekanka Kovačević: Društvene promene nisu daleko, izbori će biti pre nego ih režim najavljuje
Novi magazin pre 28 dana
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević ocenila je da društene promene nisu daleko i da ne veruje da će izbori biti tek onda kada režim najavljuje, već će morati da budu raspisani pre toga. "I čini mi se da bismo verovatno na jesen već mogli da… »
Dekanka FPN: Izbori će biti ranije nego što ih režim najavljuje jer je trenutna situacija opasna
Radio 021 pre 28 dana
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević ocenila je da društene promene nisu daleko i da ne veruje da će izbori biti tek onda kada režim najavljuje, već će morati da budu raspisani pre toga. "I čini mi se da bismo verovatno na jesen već mogli da… »
Dekanka FPN-a Maja Kovačević: Društvene promene nisu daleko, izbori će biti pre nego ih režim najavljuje
Danas pre 28 dana
Dekanka Fakulteta političkih nauka Maja Kovačević ocenila je da društene promene nisu daleko i da ne veruje da će izbori biti tek onda kada režim najavljuje, već će morati da budu raspisani pre toga. „I čini mi se da bismo verovatno na jesen već mogli da… »
Vesti dana »

Mićin: Spomenik žrtvama ne može vratiti živote, ali ne smeju biti zaboravljeni
Novi magazin pre 26 minutajoš 26 povezanih

Revanš fudbalera Novog Pazara protiv Jagielonije večeras u 20,15 sati
RTV Novi Pazar pre 21 minutajoš 27 povezanih

Mitrović poslao snažnu poruku fudbalerima Partizana: "Vidi se žar u očima"
B92 pre 32 minutajoš 34 povezane

Studenti i zborovi građana u Novom Sadu sutra obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih