Povezane vesti
"Prao sam šoferšajbne i radio na stovarištu" Darka Tanasijevića prvo odbili na Pinku: "Bio sam baš razočaran"
Telegraf 03.07.2025
Voditelj televizije Pink, Darko Tanasijević, danas važi za jedno od najprepoznatljivijih lica sa malih ekrana, ali njegov put do uspeha nije bio nimalo lak. U jednoj iskrenoj ispovesti otkrio je da je pre nego što je zakoračio u svet medija radio… »
"Prao sam šoferšajbne i konobarisao": Darko Tanasijević je bio odbijen na pinku: "Tada sam se razočarao"
Blic 03.07.2025
Voditelj "Pinka", Darko Tanasijević, jednom prilikom je otkrio nepoznate detalje privatnog života. Iako je danas poznati voditelj, Darko je otkrio da njegov početak karijere nije bio nimalo lak. - U osnovnoj sam tokom leta zajedno sa svojom drugaricom… »
Prao šoferšajbne, konobarisao, radio na stovarištu... Darko Tanasijević odbijen na Pinku na prvom konkursu: Razočarao sam se…
Kurir 03.07.2025
Svoje prve korake u svetu novinarstva tada sam već imao na lokalnom radiju. Darko Tanasijević, voditelj " Pink" televizije, otkrio je jednom prilikom nekoliko informacija iz svog života, za koje javnost nije znala. Danas Darko radi kao novinar i voditelj… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv gorana vesića i još 12 osoba: Oglasilo se VJT u Novom Sadu o istrazi u slučaju pada nadstrešnice
Blic pre 4 satijoš 55 povezanih

(FOTO) Studenta Bogdana policija u lancima dovela na očevu sahranu
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih

Zvezda se oprostila od Milovanovića: "Deki, hvala ti za svaki udarac..."
Sportske.net pre 22 minutajoš 72 povezane

Portparol Evropske komisije: Netačni navodi Rusije da EU podstiče proteste u Srbiji
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane

Preminuo legendardni Robert Redford Festivalski trenuci koji se pamte: Jutro nakon svečane ceremonije otvaranja SFF-a uz dobru šoljicu kafe
Lepota i zdravlje pre 4 satijoš 47 povezanih