Povezane vesti
Advokat: Ne pristajte na sporazum o priznanju krivice
Luftika 03.07.2025
Protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave, izjavio je advokat Jovan Rajić. “U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili”, kazao je Rajić FoNetu… »
Pravnici: Ako vas privedu – ne pristajte na sporazum o priznanju krivice
Ozon press 03.07.2025
Advokat Jovan Rajić izjavio je da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili„, kazao je Rajić FoNetu… »
Rajić: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave
N1 Info 03.07.2025
Advokat Jovan Rajić izjavio je danas da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. "U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili", kazao je Rajić… »
Advokat Rajić o hapšenjima ispred Pravnog fakulteta: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave
Nova 03.07.2025
Advokat Jovan Rajić izjavio je danas da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. „U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili“, kazao je Rajić… »
Advokat Rajić: Ako vas privedu - ne pristajte na sporazum o priznanju krivice
Radio 021 03.07.2025
Advokat Jovan Rajić izjavio je da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. "U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili", kazao je Rajić… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 36 minutajoš 40 povezanih

"U tome nema ničega lepog" Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović imali su brak na daljinu: Posle 9 godina sve je puklo
Kurir pre 0 minutajoš 27 povezanih

Počeo glavni deo izraelske kopnene operacije u Gazi: SAD upozoravaju Hamas
Nova pre 36 minutajoš 32 povezane

Hladni front juri ka Srbiji! Temperatura drastično pada, i do 15 stepeni! Stiže olujni vetar, evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane