Povezane vesti
Advokat: Ne pristajte na sporazum o priznanju krivice
Luftika pre 28 dana
Protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave, izjavio je advokat Jovan Rajić. “U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili”, kazao je Rajić FoNetu… »
Pravnici: Ako vas privedu – ne pristajte na sporazum o priznanju krivice
Ozon press pre 29 dana
Advokat Jovan Rajić izjavio je da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili„, kazao je Rajić FoNetu… »
Rajić: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave
N1 Info pre 29 dana
Advokat Jovan Rajić izjavio je danas da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. "U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili", kazao je Rajić… »
Advokat Rajić o hapšenjima ispred Pravnog fakulteta: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave
Nova pre 29 dana
Advokat Jovan Rajić izjavio je danas da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. „U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili“, kazao je Rajić… »
Advokat Rajić: Ako vas privedu - ne pristajte na sporazum o priznanju krivice
Radio 021 pre 29 dana
Advokat Jovan Rajić izjavio je da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. "U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili", kazao je Rajić… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Anite Dimoski i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 171 povezana

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku zbog nepoštovanja odluka visokog predstavnika BiH
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 66 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 27 povezanih

Dan žalosti u Kijevu posle desetina mrtvih i ranjenih u ruskim napadima
BBC News pre 42 minutajoš 50 povezanih