Povezane vesti

Advokat: Ne pristajte na sporazum o priznanju krivice

Advokat: Ne pristajte na sporazum o priznanju krivice

Luftika pre 28 dana
Protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave, izjavio je advokat Jovan Rajić. “U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili”, kazao je Rajić FoNetu… »
Pravnici: Ako vas privedu – ne pristajte na sporazum o priznanju krivice

Pravnici: Ako vas privedu – ne pristajte na sporazum o priznanju krivice

Ozon press pre 29 dana
Advokat Jovan Rajić izjavio je da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili„, kazao je Rajić FoNetu… »
Rajić: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave

Rajić: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave

N1 Info pre 29 dana
Advokat Jovan Rajić izjavio je danas da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. "U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili", kazao je Rajić… »
Advokat Rajić o hapšenjima ispred Pravnog fakulteta: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave

Advokat Rajić o hapšenjima ispred Pravnog fakulteta: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave

Nova pre 29 dana
Advokat Jovan Rajić izjavio je danas da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. „U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili“, kazao je Rajić… »
Advokat Rajić: Ako vas privedu - ne pristajte na sporazum o priznanju krivice

Advokat Rajić: Ako vas privedu - ne pristajte na sporazum o priznanju krivice

Radio 021 pre 29 dana
Advokat Jovan Rajić izjavio je da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. "U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili", kazao je Rajić… »

Vesti dana »