Povezane vesti
Advokat: Ne pristajte na sporazum o priznanju krivice
Luftika 03.07.2025
Protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave, izjavio je advokat Jovan Rajić. “U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili”, kazao je Rajić FoNetu… »
Pravnici: Ako vas privedu – ne pristajte na sporazum o priznanju krivice
Ozon press 03.07.2025
Advokat Jovan Rajić izjavio je da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili„, kazao je Rajić FoNetu… »
Rajić: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave
N1 Info 03.07.2025
Advokat Jovan Rajić izjavio je danas da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. "U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili", kazao je Rajić… »
Advokat Rajić o hapšenjima ispred Pravnog fakulteta: Protiv oko 30 privedenih kod Pravnog biće podnete prekršajne prijave
Nova 03.07.2025
Advokat Jovan Rajić izjavio je danas da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. „U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili“, kazao je Rajić… »
Advokat Rajić: Ako vas privedu - ne pristajte na sporazum o priznanju krivice
Radio 021 03.07.2025
Advokat Jovan Rajić izjavio je da će protiv oko 30 privedenih, nakon intervencije policije ispred Pravnog fakulteta, biti podnete prekršajne prijave. "U ovom trenutku ja ne znam koji bi to prekršaj mogao da bude, šta su to uradili", kazao je Rajić… »
Vesti dana »
Đoković u trećem kolu Rolan Garosa: Srpski teniser pobedio Roajea i francusku vrućinu
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 31 povezana
"Nisam iznenađena što to pitanje dolazi od vas": Ribakina odbrusila Amerikancu nakon najvećeg šoka Rolan Garosa, otkrila zašto je trener napustio usred meča
Nova pre 1 satjoš 54 povezane
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Tramp zapretio Omanu: Ponašaće se kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh /video/
Sputnik pre 4 minutajoš 22 povezane