Povezane vesti
Naša pevačica imala 185 kila, a onda smršala 70 i to bez operacije želuca: Ovo je bila njena dijeta
Nova 03.07.2025
Pevačica Bojana Stamenov godinama je imala problem sa gojaznošću, ali je uspela da smrša 70 kilograma. Bojana Stamenov je doživela veliku transformaciju, a jednom prilikom govorila je o mršavljenju. „Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu… »
"Počela sam da gubim vid, skočio mi je šećer": Pevačica imala 185 kg, zakazala operaciju želuca, pa otkazala i na ovaj način…
Blic 02.07.2025
Pevačica Bojana Stamenov godinama je imala problem sa gojaznošću, ali je uspela da smrša 70 kilograma. Bojana je doživela transformaciju, a jednom prilikom govorila je o mršavljenju. - Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu 2020. šećer mi je… »
Vesti dana »
Brutalno iskreni Rakić! Srpski borac otvorio dušu posle velike pobede u Beogradskoj areni!
Kurir pre 55 minutajoš 87 povezanih
Tela u lokvi krvi, sveska i šest jezivih reči "Blic" otkriva: U stanu brata i sestre na Bežaniji nađena ova poruka: Ubio je mačetom, pa sebi prerezao vrat (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
(Mape) "Peći će vas lice!" Spremite se, stiže mega-toplotni talas, naš meteorolog otkrio: Centar vatrene kupole tačno iznad ovog dela Srbije
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
VIDEO Dvadeset i jedan mesec od pada nadstrešnice: Komemorativna šetnja i 16 minuta tišine
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana