Povezane vesti
Naša pevačica imala 185 kila, a onda smršala 70 i to bez operacije želuca: Ovo je bila njena dijeta
Nova 03.07.2025
Pevačica Bojana Stamenov godinama je imala problem sa gojaznošću, ali je uspela da smrša 70 kilograma. Bojana Stamenov je doživela veliku transformaciju, a jednom prilikom govorila je o mršavljenju. „Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu… »
"Počela sam da gubim vid, skočio mi je šećer": Pevačica imala 185 kg, zakazala operaciju želuca, pa otkazala i na ovaj način…
Blic 02.07.2025
Pevačica Bojana Stamenov godinama je imala problem sa gojaznošću, ali je uspela da smrša 70 kilograma. Bojana je doživela transformaciju, a jednom prilikom govorila je o mršavljenju. - Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu 2020. šećer mi je… »
Vesti dana »
Skupština Vojvodine: Novi Sad dobio Akademiju strukovnih studija, a Fruška gora novi vojni objekat
Danas pre 16 minutajoš 23 povezane
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 28 povezanih