Povezane vesti
Naša pevačica imala 185 kila, a onda smršala 70 i to bez operacije želuca: Ovo je bila njena dijeta
Nova pre 28 dana
Pevačica Bojana Stamenov godinama je imala problem sa gojaznošću, ali je uspela da smrša 70 kilograma. Bojana Stamenov je doživela veliku transformaciju, a jednom prilikom govorila je o mršavljenju. „Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu… »
"Počela sam da gubim vid, skočio mi je šećer": Pevačica imala 185 kg, zakazala operaciju želuca, pa otkazala i na ovaj način…
Blic pre 28 dana
Pevačica Bojana Stamenov godinama je imala problem sa gojaznošću, ali je uspela da smrša 70 kilograma. Bojana je doživela transformaciju, a jednom prilikom govorila je o mršavljenju. - Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu 2020. šećer mi je… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice
Vreme pre 3 satajoš 57 povezanih

Uhapšenima u Novom Pazaru određen pritvor do 30 dana, šatori ispred gradske uprave, blokade raskrsnica na Novom Beogradu
RTS pre 14 minutajoš 60 povezanih

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Na kojim kanalima večeras gledamo Partizan, Radnički, Novi Pazar i naše košarkaše?
Sportske.net pre 3 satajoš 23 povezane

I građani na području Vranja imaju pravo na naknadu štete zbog požara
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih