Povezane vesti
ANEM: Policija udarala štitom i otimala telefon novinaru Vuku Cvijiću
Radio 021 pre 27 dana
Novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić udaren je policijskim štitom i laktom, odgurivan je i pokušano je otimanje njegovog telefona, saopštio je ANEM. "Prilikom intervencije policije ispred Pravnog fakulteta u Beogradu i pored legitimisanja, novinar… »
Cvijić: Policija došla da bije studente kod Pravnog i to je jasno, ovo sve više podseća na devedesete
Novi magazin pre 26 dana
"Policija je došla ispred Pravnog fakulteta u sredu da bije studente i to je jasno. Kod mene im je smetao telefon kojim sam snimao i to je bio razlog napada na mene. Ali, napadali su i profesore", rekao je novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić dešavanja u… »
Cvijić: Policija došla da bije studente kod Pravnog i to je jasno, ovo sve više podseća na devedesete
N1 Info pre 26 dana
"Policija je došla ispred Pravnog fakulteta u sredu da bije studente i to je jasno. Kod mene im je smetao telefon kojim sam snimao i to je bio razlog napada na mene. Ali, napadali su i profesore", ispričao je za N1 novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić… »
Cenzolovka pre 26 dana
Prilikom intervencije policije ispred Pravnog fakulteta u Beogradu i pored legitimisanja, novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić je u sredu, 2. jula, uveče udaran štitom, laktom i odgurivan, otiman mu je telefon, iako nije ometao intervenciju policije, o… »
ANEM osudio napad na novinara Vuka Cvijića
Nedeljnik pre 26 dana
Asocijacija nezavisnih elektronskim medija (ANEM) saopštila je danas da je sinoć prilikom intervencije policije ispred Pravnog fakulteta u Beogradu i pored legitimisanja, novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić udaran štitom, laktom i odgurivan, otiman mu je… »
N1 Info pre 26 dana
Prilikom intervencije policije ispred Pravnog fakulteta u Beogradu i pored legitimisanja, novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić je u sredu, 2. jula, uveče udaran štitom, laktom i odgurivan, otiman mu je telefon, iako nije ometao intervenciju policije, o… »
Nova pre 26 dana
Vesti dana »

UŽIVO Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Vremenska prognoza za sredu, 30. jul: Danas oblačno sa slabom kišom
Beta pre 48 minutajoš 1 povezana

MUP posle incidenata na Zvezdinoj utakmici: Red na stadionima je odgovornost organizatora
Danas pre 3 minutajoš 6 povezanih

Univerzitet u Beogradu: Broj prijavljenih na konkurs za studije veći od broja slobodnih mesta
Blic pre 1 satjoš 2 povezane