Повезане вести
АНЕМ: Полиција ударала штитом и отимала телефон новинару Вуку Цвијићу
Радио 021 03.07.2025
Новинар недељника Радар Вук Цвијић ударен је полицијским штитом и лактом, одгуриван је и покушано је отимање његовог телефона, саопштио је АНЕМ. "Приликом интервенције полиције испред Правног факултета у Београду и поред… »
Цвијић: Полиција дошла да бије студенте код Правног и то је јасно, ово све више подсећа на деведесете
Нови магазин 03.07.2025
"Полиција је дошла испред Правног факултета у среду да бије студенте и то је јасно. Код мене им је сметао телефон којим сам снимао и то је био разлог напада на мене. Али, нападали су и професоре", рекао је новинар недељника… »
Цвијић: Полиција дошла да бије студенте код Правног и то је јасно, ово све више подсећа на деведесете
Н1 Инфо 03.07.2025
"Полиција је дошла испред Правног факултета у среду да бије студенте и то је јасно. Код мене им је сметао телефон којим сам снимао и то је био разлог напада на мене. Али, нападали су и професоре", испричао је за Н1 новинар… »
Цензоловка 03.07.2025
Приликом интервенције полиције испред Правног факултета у Београду и поред легитимисања, новинар недељника Радар Вук Цвијић је у среду, 2. јула, увече ударан штитом, лактом и одгуриван, отиман му је телефон, иако није ометао… »
АНЕМ осудио напад на новинара Вука Цвијића
Недељник 03.07.2025
Асоцијација независних електронским медија (АНЕМ) саопштила је данас да је синоћ приликом интервенције полиције испред Правног факултета у Београду и поред легитимисања, новинар недељника Радар Вук Цвијић ударан штитом, лактом… »
Н1 Инфо 03.07.2025
Приликом интервенције полиције испред Правног факултета у Београду и поред легитимисања, новинар недељника Радар Вук Цвијић је у среду, 2. јула, увече ударан штитом, лактом и одгуриван, отиман му је телефон, иако није ометао… »
Нова 03.07.2025
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 45 минутајош 44 повезане

Новосадски студент штрајкује глађу због продужетка притвора: Ово је његово потресно писмо
Луфтика пре 30 минутајош 12 повезаних

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Н1 Инфо пре 1 сатјош 24 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 35 минутајош 25 повезаних