Povezane vesti

ANEM: Policija udarala štitom i otimala telefon novinaru Vuku Cvijiću

Radio 021 pre 27 dana
Novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić udaren je policijskim štitom i laktom, odgurivan je i pokušano je otimanje njegovog telefona, saopštio je ANEM. "Prilikom intervencije policije ispred Pravnog fakulteta u Beogradu i pored legitimisanja, novinar… »
Cvijić: Policija došla da bije studente kod Pravnog i to je jasno, ovo sve više podseća na devedesete

Cvijić: Policija došla da bije studente kod Pravnog i to je jasno, ovo sve više podseća na devedesete

Novi magazin pre 26 dana
"Policija je došla ispred Pravnog fakulteta u sredu da bije studente i to je jasno. Kod mene im je smetao telefon kojim sam snimao i to je bio razlog napada na mene. Ali, napadali su i profesore", rekao je novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić dešavanja u… »

N1 Info pre 26 dana
"Policija je došla ispred Pravnog fakulteta u sredu da bije studente i to je jasno. Kod mene im je smetao telefon kojim sam snimao i to je bio razlog napada na mene. Ali, napadali su i profesore", ispričao je za N1 novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić… »

Cenzolovka pre 26 dana
Prilikom intervencije policije ispred Pravnog fakulteta u Beogradu i pored legitimisanja, novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić je u sredu, 2. jula, uveče udaran štitom, laktom i odgurivan, otiman mu je telefon, iako nije ometao intervenciju policije, o… »
ANEM osudio napad na novinara Vuka Cvijića

ANEM osudio napad na novinara Vuka Cvijića

Nedeljnik pre 26 dana
Asocijacija nezavisnih elektronskim medija (ANEM) saopštila je danas da je sinoć prilikom intervencije policije ispred Pravnog fakulteta u Beogradu i pored legitimisanja, novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić udaran štitom, laktom i odgurivan, otiman mu je… »

N1 Info pre 26 dana
Prilikom intervencije policije ispred Pravnog fakulteta u Beogradu i pored legitimisanja, novinar nedeljnika Radar Vuk Cvijić je u sredu, 2. jula, uveče udaran štitom, laktom i odgurivan, otiman mu je telefon, iako nije ometao intervenciju policije, o… »

Nova pre 26 dana

Vesti dana »