Повезане вести

АНЕМ: Полиција ударала штитом и отимала телефон новинару Вуку Цвијићу

Радио 021 03.07.2025
Новинар недељника Радар Вук Цвијић ударен је полицијским штитом и лактом, одгуриван је и покушано је отимање његовог телефона, саопштио је АНЕМ. "Приликом интервенције полиције испред Правног факултета у Београду и поред… »
Цвијић: Полиција дошла да бије студенте код Правног и то је јасно, ово све више подсећа на деведесете

Цвијић: Полиција дошла да бије студенте код Правног и то је јасно, ово све више подсећа на деведесете

Нови магазин 03.07.2025
"Полиција је дошла испред Правног факултета у среду да бије студенте и то је јасно. Код мене им је сметао телефон којим сам снимао и то је био разлог напада на мене. Али, нападали су и професоре", рекао је новинар недељника… »

Н1 Инфо 03.07.2025
"Полиција је дошла испред Правног факултета у среду да бије студенте и то је јасно. Код мене им је сметао телефон којим сам снимао и то је био разлог напада на мене. Али, нападали су и професоре", испричао је за Н1 новинар… »

Цензоловка 03.07.2025
Приликом интервенције полиције испред Правног факултета у Београду и поред легитимисања, новинар недељника Радар Вук Цвијић је у среду, 2. јула, увече ударан штитом, лактом и одгуриван, отиман му је телефон, иако није ометао… »
АНЕМ осудио напад на новинара Вука Цвијића

АНЕМ осудио напад на новинара Вука Цвијића

Недељник 03.07.2025
Асоцијација независних електронским медија (АНЕМ) саопштила је данас да је синоћ приликом интервенције полиције испред Правног факултета у Београду и поред легитимисања, новинар недељника Радар Вук Цвијић ударан штитом, лактом… »

Н1 Инфо 03.07.2025
Приликом интервенције полиције испред Правног факултета у Београду и поред легитимисања, новинар недељника Радар Вук Цвијић је у среду, 2. јула, увече ударан штитом, лактом и одгуриван, отиман му је телефон, иако није ометао… »

Нова 03.07.2025

Вести дана »