Povezane vesti
Zrenjaninski opozicioni odbornici traže hitno puštanje na slobodu anesteziologa Vlade Stefanovića
N1 Info 03.07.2025
Odbornici lista Zrenjanin protiv nasilja - Biramo Zrenjanin i Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani u lokalnom parlamentu zatražili su danas od nadležnih da hitno puste na slobodu anesteziologa Vladu Stefanovića, koji je uhapšen tokom protesta u… »
„Štitite kriminalce, a hapsite poštene građane! Hitno pustite na slobodu doktora Vladu Stefanovića“
Nova 03.07.2025
Odbornici lista Zrenjanin protiv nasilja - Biramo Zrenjanin i Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani u lokalnom parlamentu zatražili su danas od nadležnih da hitno puste na slobodu anesteziologa Vladu Stefanovića, koji je uhapšen tokom protesta u… »
Odbornici Zrenjanina traže slobodu za uhapšenog anesteziologa
Danas 03.07.2025
Odbornici lista Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin i Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u lokalnom parlamentu zatražili su danas od nadležnih da hitno puste na slobodu anesteziologa Vladu Stefanovića, koji je uhapšen tokom protesta u… »
Opozicija traži hitno oslobađanje dr Vlade Stefanovića koji je uhapšen na protestu u Beogradu
Zrenjaninski 03.07.2025
Odbornici odborničkih grupa Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin i Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahtevaju od nadležnih institucija da pod hitno puste na slobodu anesteziologa dr Vladu Stefanovića. Dr Vlada Stefanović je uhapšen… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Dve godine od napada Hamasa, Izrael se suočava sa optužbama za genocid
N1 Info pre 13 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 49 minutajoš 53 povezane

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 0 minuta