Povezane vesti
Muvalo je pola estrade, a ona u braku sa menadžerom! Muzička zvezda puni 72 godine, a život je nije mazio: Nisam imala vremena…
Kurir pre 25 dana
Muzička zvezda Nada Topčagić ima veliki razlog za slavlje, budući da proslavlja 72. rođendan. Ona je i dalje pravi veseljak, ali ne krije da nije srećna što stari. Mnogi se iznenade kada čuju koliko ima godina, iako je dugi niz godina na estradi i njene… »
"Bila sam prva guza Srbije": Nada Topčagić danas slavi rođendan i ne voli da se eksponira u javnosti zbog bora i starenja, a…
Blic pre 25 dana
Pevačica Nada Topčagić danas ima razloga za slavlje, budući da proslavlja rođendan. Nada Topčagić je i dalje pravi veseljak, ali ne krije da nije srećna što stari. Mnogi se iznenade kada čuju koliko ima godina, a pevačica danas proslavlja 72. rođendan. I… »
Vesti dana »

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 8 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih