Povezane vesti

"Upoznala sam ga na svadbi": Aleksandra Mladenović o prvoj ljubavi - spomenula i vezu sa kolegom

"Upoznala sam ga na svadbi": Aleksandra Mladenović o prvoj ljubavi - spomenula i vezu sa kolegom

Blic pre 29 dana
Pevačica Aleksandra Mladenović jednom prilikom je govorila intimnim odnosima i tom prilikom prisetila se momka sa kojim je izgubila nevinost. Kako je ispričala, njen prvi dečko bio je stariji od nje sedam godina. "Sa 19 godina sam se zaljubila u momka sa… »
„Osećala sam se grozno“: Aleksandra Mladenović o prvom intimnom odnosu

„Osećala sam se grozno“: Aleksandra Mladenović o prvom intimnom odnosu

Nova pre 29 dana
Pevačica Aleksandra Mladenović jednom prilikom je govorila o iskustvu sa intimnim odnosima, te se prisetila momka sa kojim je prvi put bila intimna. Aleksandra Mladenović je tada rekla da je njen prvi dečko bbio stariji od nje sedam godina, a prvo… »
Posle intimnog odnosa sam se osećala grozno i krivom za to, bilo je traumatično" Aleksandra Mladenović otvorila dušu…

Posle intimnog odnosa sam se osećala grozno i krivom za to, bilo je traumatično" Aleksandra Mladenović otvorila dušu…

Kurir pre 29 dana
Pevačica Aleksandra Mladenović jednom prilikom je govorila o iskustvu sa intimnim odnosima, te se prisetila momka sa kojim je prvi put bila intimna. Njen prvi dečko bio je, kako je tada rekla, stariji od nje sedam godina, a prvo iskustvo nije ostavilo… »

Vesti dana »