Повезане вести

"Упознала сам га на свадби": Александра Младеновић о првој љубави - споменула и везу са колегом

"Упознала сам га на свадби": Александра Младеновић о првој љубави - споменула и везу са колегом

Блиц 03.07.2025
Певачица Александра Младеновић једном приликом је говорила интимним односима и том приликом присетила се момка са којим је изгубила невиност. Како је испричала, њен први дечко био је старији од ње седам година. "Са 19 година… »
„Осећала сам се грозно“: Александра Младеновић о првом интимном односу

„Осећала сам се грозно“: Александра Младеновић о првом интимном односу

Нова 03.07.2025
Певачица Александра Младеновић једном приликом је говорила о искуству са интимним односима, те се присетила момка са којим је први пут била интимна. Александра Младеновић је тада рекла да је њен први дечко ббио старији од ње… »
После интимног односа сам се осећала грозно и кривом за то, било је трауматично" Александра Младеновић отворила душу…

После интимног односа сам се осећала грозно и кривом за то, било је трауматично" Александра Младеновић отворила душу…

Курир 03.07.2025
Певачица Александра Младеновић једном приликом је говорила о искуству са интимним односима, те се присетила момка са којим је први пут била интимна. Њен први дечко био је, како је тада рекла, старији од ње седам година, а прво… »

Вести дана »