Повезане вести
"Упознала сам га на свадби": Александра Младеновић о првој љубави - споменула и везу са колегом
Блиц 03.07.2025
Певачица Александра Младеновић једном приликом је говорила интимним односима и том приликом присетила се момка са којим је изгубила невиност. Како је испричала, њен први дечко био је старији од ње седам година. "Са 19 година… »
„Осећала сам се грозно“: Александра Младеновић о првом интимном односу
Нова 03.07.2025
Певачица Александра Младеновић једном приликом је говорила о искуству са интимним односима, те се присетила момка са којим је први пут била интимна. Александра Младеновић је тада рекла да је њен први дечко ббио старији од ње… »
После интимног односа сам се осећала грозно и кривом за то, било је трауматично" Александра Младеновић отворила душу…
Курир 03.07.2025
Певачица Александра Младеновић једном приликом је говорила о искуству са интимним односима, те се присетила момка са којим је први пут била интимна. Њен први дечко био је, како је тада рекла, старији од ње седам година, а прво… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа због пада надстрешнице у Новом Саду
Глас Зајечара пре 14 минутајош 17 повезаних

Свет је шокиран; Ужасни снимци напада; УН: То је геноцид ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 59 минутајош 27 повезаних

Радарски снимак показује тачне време када ће невреме погодити Србију: Сутра за 10 степени хладније, а ево како ће бити до краја септембра
Нова пре 1 сатјош 22 повезане

Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Нова пре 59 минутајош 8 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 20 минутајош 18 повезаних