Повезане вести

Председник Србије данас отвара изузетно фабричко постројење, саграђена за само 14 месеци, већ је запослила младе инжењере

Председник Србије данас отвара изузетно фабричко постројење, саграђена за само 14 месеци, већ је запослила младе инжењере

Глас Западне Србије пре 4 дана
и запошљаваће око 800 радника међу којима је најзаступљенији високостручни кадар. „Нова фабрика у Прељини биће већа од „Форверка” и „Елдизија“. Како је навео Александар Вучић, наша држава је уложила непуних 17 милиона динара… »
Вучић из Чачка поручио - да нема полиције грађани би узели мотку у руке и растерали их

Вучић из Чачка поручио - да нема полиције грађани би узели мотку у руке и растерали их

- У Србији су дозвољена окупљања на противзаконит начин, ми их штитимо да нико не би пробио. То лудило у ком ми морамо да трошимо државна средства да штитимо људе који противзаконито блокирају живот једном мора да стане. То… »
Како је Вучић одговорио на позив УН на поштовање људских права у Србији?

Како је Вучић одговорио на позив УН на поштовање људских права у Србији?

Данас пре 4 дана
Александар Вучић, председник Србије, изјавио је да су у Србији дозвољена чак и противзаконита окупљања оценивши да се иза позива Канцеларије за људска права УН да власт у Србији поштује слободу изражавања и окупљања крију… »
Биљана Стојковић о Вучићевој изјави да полиција штити блокадере од беса народа

Биљана Стојковић о Вучићевој изјави да полиција штити блокадере од беса народа

Данас пре 4 дана
Биљана Стојковић, професорка Универзитета у Београду, и чланица Председништва ДС, која је синоћ била приведена испред Правног факулета, за Данас каже да је невероватна количина лажи коју Александар Вучић, председник Србије, може… »
Вучић: Данас на Филозофском одлучују шта ће блокирати. Можемо вам дати сат или два, али даље нећете

Вучић: Данас на Филозофском одлучују шта ће блокирати. Можемо вам дати сат или два, али даље нећете

Правда пре 4 дана
Александар Вучић је након отварања фабрике у Чачку говорио о блокадама у Србији. Коментаришући захтев Канцеларије УН за људска права да власти у Србији поштују слободу изражавања и окупљања, Вучић је рекао да се наслушао… »
Вучић акцију полиције назвао професионалном, протесте “контејнерском револуцијом”

Вучић акцију полиције назвао професионалном, протесте “контејнерском револуцијом”

Сербиан Невс Медиа пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић данас је, након отварања немачке фабрике у Чачку, похвалио “професионални рад српске полиције” у акцији масовног привођења активиста током протеста. Протестне акције блокирања путева и улица… »
Вучић: Ми нудимо напредак а блокадери да Србија стане, народу је лако да изабере

Вучић: Ми нудимо напредак а блокадери да Србија стане, народу је лако да изабере

РТК пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да власт грађанима нуди напредак Србије, нове фабрике и нове путеве, а блокадери смеће, контејнере на улицама и то да Србија стане и нагласио да је народу лако и једноставно да… »
Вучић о блокадама: У Србији дозвољена и противзаконита окупљања, полиција их штити

Вучић о блокадама: У Србији дозвољена и противзаконита окупљања, полиција их штити

Н1 Инфо пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас поводом блокада саобраћајница широм земље да су у Србији дозвољена "чак и противзаконита окупљања" и да полиција "штити таква криминална окупљања ". То је изјавио након… »
Вучић: Жао ми је када се кажњавају млади, али младост не оправдава кршење закона

Вучић: Жао ми је када се кажњавају млади, али младост не оправдава кршење закона

РТВ пре 4 дана
ЧАЧАК - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је увек жао када види да се кажњавају млади људи од 17, 18, 20 година, али је указао да то што нису довољно зрели или стари не значи да могу да крше законе и… »
Вучић: Неће људи смеће и контејнере, задовољан сам поступањем полиције

Вучић: Неће људи смеће и контејнере, задовољан сам поступањем полиције

НИН пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је увек жао када види да се кажњавају млади људи од 17, 18, 20 година, али је указао да то што нису довољно зрели или стари не значи да могу да крше законе и додао да… »
Вучић одушевљен акцијом полиције над студентима: Нисам за драконске казне од 5 година затвора. То дете што лудује је изашло…

Вучић одушевљен акцијом полиције над студентима: Нисам за драконске казне од 5 година затвора. То дете што лудује је изашло…

Нова пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас поводом блокада саобраћајница широм земље да су у Србији дозвољена "чак и противзаконита окупљања" и да полиција "штити таква криминална окупљања ". То је изјавио након… »
Вучић задовољан „професионалним поступањем“ полиције и поново прозвао медије у власништву Јунајтед групе

Вучић задовољан „професионалним поступањем“ полиције и поново прозвао медије у власништву Јунајтед групе

Нова пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је задовољан "професионалним поступањем" полиције и да се нада да ће са великом уздржаношћу наставити да поступа и обезбеђује правни поредак. „Важно је полиција буде… »

Глас Зајечара пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас поводом блокада саобраћајница широм земље да су у Србији дозвољена „чак и противзаконита окупљања“ и да полиција „штити таква криминална окупљања „. То је изјавио након… »
Вучић: Полиција поступала професионално, народ би узео мотку да нема реда

Вучић: Полиција поступала професионално, народ би узео мотку да нема реда

Инсајдер пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је задовољан "професионалним поступањем" полиције и да се нада да ће са великом уздржаношћу наставити да поступа и обезбеђује правни поредак. Важно је да полиција буде… »
Вучић: У Србији дозвољена чак и противзаконита окупљања, што је најгоре ми их штитимо

Вучић: У Србији дозвољена чак и противзаконита окупљања, што је најгоре ми их штитимо

РТС пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су у Србији дозвољена чак и противзаконита окупљања и додао да се иза позива Канцеларије за људска права УН у Београду да власт у Србији поштује слободу изражавања и… »
Вучић о блокадама и хапшењима: Жао ми је када се кажњавају млади, али младост не оправдава кршење закона

Вучић о блокадама и хапшењима: Жао ми је када се кажњавају млади, али младост не оправдава кршење закона

Дневник пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је увек жао када види да се кажњавају млади људи од 17, 18, 20 година, али је указао да то што нису довољно зрели или стари не значи да могу да крше законе и додао да… »

Телеграф пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да власт грађанима нуди напредак Србије, нове фабрике и нове путеве, а блокадери смеће, контејнере на улицама и то да Србија стане и нагласио да је народу лако и једноставно да… »
Вучић: "Жао ми је када се кажњавају млади, али младост не оправдава кршење закона"

Вучић: "Жао ми је када се кажњавају млади, али младост не оправдава кршење закона"

Телеграф пре 4 дана
Порука са Инстаграм профила Будућност Србије: "Ово је важна вест за нашу земљу и симбол сарадње с Немачком"

Порука са Инстаграм профила Будућност Србије: "Ово је важна вест за нашу земљу и симбол сарадње с Немачком"

Телеграф пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић огласио се након церемоније отварања нове фабрике компаније ПВО Гроуп у Чачку. Он је на свом Инстаграм профилу Будућност Србије наводећи да је то велики догађај за Србију, као и да показује… »
"Ми штитимо противзаконита окупљања": Вучић о изборима у Косјерићу и блокадама: Неће људи смеће и контејнере, задовољан…

"Ми штитимо противзаконита окупљања": Вучић о изборима у Косјерићу и блокадама: Неће људи смеће и контејнере, задовољан…

Блиц пре 4 дана
"Невероватна је промена у свести грађана, неко нуди фабрике, неко смеће и контејнере, неће људи смеће и контејнере", рекао је данас председник Србије Александар Вучић. Он је тако прокоментарисао резултате поновљених избора у… »
Од понедељка за два сата од Београда до Златибора!

Од понедељка за два сата од Београда до Златибора!

Телеграф пре 4 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће деоница ауто-пута до Пожеге бити отворена за три-четири дана и да ће се од понедељка за максимално два сата стизати од Београда до Златибора. ''Поједох се жив, излуде ме… »
"Поједох се жив, излуде ме то" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до…

"Поједох се жив, излуде ме то" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до…

Вечерње новости пре 4 дана
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге. Фото: Принтксрин ТВ Пинк Вучић је најавио да ће до понедељка бити отворен ауто-пут до Пожеге. - Поједох се жив, излуде ме ово више са… »

и запошљаваће око 800 радника међу којима је најзаступљенији високостручни кадар. „Нова фабрика у Прељини биће већа од „Форверка” и „Елдизија“. Како је навео Александар Вучић, наша држава је уложила непуних 17 милиона динара… »

Вести дана »