Povezane vesti
Predsednik Srbije danas otvara izuzetno fabričko postrojenje, sagrađena za samo 14 meseci, već je zaposlila mlade inženjere
Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
i zapošljavaće oko 800 radnika među kojima je najzastupljeniji visokostručni kadar. „Nova fabrika u Preljini biće veća od „Forverka” i „Eldizija“. Kako je naveo Aleksandar Vučić, naša država je uložila nepunih 17 miliona dinara. On je pozvao nemačke… »
Vučić iz Čačka poručio - da nema policije građani bi uzeli motku u ruke i rasterali ih
Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
- U Srbiji su dozvoljena okupljanja na protivzakonit način, mi ih štitimo da niko ne bi probio. To ludilo u kom mi moramo da trošimo državna sredstva da štitimo ljude koji protivzakonito blokiraju život jednom mora da stane. To što pričaju te… »
Kako je Vučić odgovorio na poziv UN na poštovanje ljudskih prava u Srbiji?
Danas pre 24 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, izjavio je da su u Srbiji dozvoljena čak i protivzakonita okupljanja ocenivši da se iza poziva Kancelarije za ljudska prava UN da vlast u Srbiji poštuje slobodu izražavanja i okupljanja kriju geopolitički ciljevi… »
Biljana Stojković o Vučićevoj izjavi da policija štiti blokadere od besa naroda
Danas pre 24 dana
Biljana Stojković, profesorka Univerziteta u Beogradu, i članica Predsedništva DS, koja je sinoć bila privedena ispred Pravnog fakuleta, za Danas kaže da je neverovatna količina laži koju Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, može da izgovori. Vučić je… »
Vučić: Danas na Filozofskom odlučuju šta će blokirati. Možemo vam dati sat ili dva, ali dalje nećete
Pravda pre 24 dana
Aleksandar Vučić je nakon otvaranja fabrike u Čačku govorio o blokadama u Srbiji. Komentarišući zahtev Kancelarije UN za ljudska prava da vlasti u Srbiji poštuju slobodu izražavanja i okupljanja, Vučić je rekao da se naslušao svakakvih gluposti, od… »
Vučić akciju policije nazvao profesionalnom, proteste “kontejnerskom revolucijom”
Serbian News Media pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, nakon otvaranja nemačke fabrike u Čačku, pohvalio “profesionalni rad srpske policije” u akciji masovnog privođenja aktivista tokom protesta. Protestne akcije blokiranja puteva i ulica nazvao je “kontejnerskom… »
Vučić: Mi nudimo napredak a blokaderi da Srbija stane, narodu je lako da izabere
RTK pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vlast građanima nudi napredak Srbije, nove fabrike i nove puteve, a blokaderi smeće, kontejnere na ulicama i to da Srbija stane i naglasio da je narodu lako i jednostavno da izabere. Vučić je rekao… »
Vučić o blokadama: U Srbiji dozvoljena i protivzakonita okupljanja, policija ih štiti
N1 Info pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom blokada saobraćajnica širom zemlje da su u Srbiji dozvoljena "čak i protivzakonita okupljanja" i da policija "štiti takva kriminalna okupljanja ". To je izjavio nakon što je širom Srbije noćas… »
Vučić: Žao mi je kada se kažnjavaju mladi, ali mladost ne opravdava kršenje zakona
RTV pre 24 dana
ČAČAK - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je uvek žao kada vidi da se kažnjavaju mladi ljudi od 17, 18, 20 godina, ali je ukazao da to što nisu dovoljno zreli ili stari ne znači da mogu da krše zakone i dodao da ih je zato… »
Vučić: Neće ljudi smeće i kontejnere, zadovoljan sam postupanjem policije
NIN pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je uvek žao kada vidi da se kažnjavaju mladi ljudi od 17, 18, 20 godina, ali je ukazao da to što nisu dovoljno zreli ili stari ne znači da mogu da krše zakone i dodao da ih je zato savetovao da to… »
Vučić zadovoljan „profesionalnim postupanjem“ policije i ponovo prozvao medije u vlasništvu Junajted grupe
Nova pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan "profesionalnim postupanjem" policije i da se nada da će sa velikom uzdržanošću nastaviti da postupa i obezbeđuje pravni poredak. „Važno je policija bude prisutna na ulicama, jer ona… »
Vučić oduševljen akcijom policije nad studentima: Nisam za drakonske kazne od 5 godina zatvora. To dete što luduje je izašlo…
Nova pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom blokada saobraćajnica širom zemlje da su u Srbiji dozvoljena "čak i protivzakonita okupljanja" i da policija "štiti takva kriminalna okupljanja ". To je izjavio nakon što je širom Srbije noćas… »
Vučić o blokadama: U Srbiji dozvoljena i protivzakonita okupljanja, policija ih štiti
Glas Zaječara pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom blokada saobraćajnica širom zemlje da su u Srbiji dozvoljena „čak i protivzakonita okupljanja“ i da policija „štiti takva kriminalna okupljanja „. To je izjavio nakon što je širom Srbije noćas… »
Vučić: Policija postupala profesionalno, narod bi uzeo motku da nema reda
Insajder pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan "profesionalnim postupanjem" policije i da se nada da će sa velikom uzdržanošću nastaviti da postupa i obezbeđuje pravni poredak. Važno je da policija bude prisutna na ulicama, jer ona… »
Vučić o blokadama i hapšenjima: Žao mi je kada se kažnjavaju mladi, ali mladost ne opravdava kršenje zakona
Dnevnik pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je uvek žao kada vidi da se kažnjavaju mladi ljudi od 17, 18, 20 godina, ali je ukazao da to što nisu dovoljno zreli ili stari ne znači da mogu da krše zakone i dodao da ih je zato savetovao da to… »
Vučić: U Srbiji dozvoljena čak i protivzakonita okupljanja, što je najgore mi ih štitimo
RTS pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su u Srbiji dozvoljena čak i protivzakonita okupljanja i dodao da se iza poziva Kancelarije za ljudska prava UN u Beogradu da vlast u Srbiji poštuje slobodu izražavanja i okupljanja kriju geopolitički… »
Poruka sa Instagram profila Budućnost Srbije: "Ovo je važna vest za našu zemlju i simbol saradnje s Nemačkom"
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon ceremonije otvaranja nove fabrike kompanije PWО Group u Čačku. On je na svom Instagram profilu Budućnost Srbije navodeći da je to veliki događaj za Srbiju, kao i da pokazuje dobre ekonomske odnose dve… »
Vučić: "Žao mi je kada se kažnjavaju mladi, ali mladost ne opravdava kršenje zakona"
Telegraf pre 24 dana
Vučić: Mi nudimo napredak a blokaderi da Srbija stane, narodu je lako da izabere
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vlast građanima nudi napredak Srbije, nove fabrike i nove puteve, a blokaderi smeće, kontejnere na ulicama i to da Srbija stane i naglasio da je narodu lako i jednostavno da izabere. Vučić je rekao… »
"Mi štitimo protivzakonita okupljanja": Vučić o izborima u Kosjeriću i blokadama: Neće ljudi smeće i kontejnere, zadovoljan…
Blic pre 24 dana
"Neverovatna je promena u svesti građana, neko nudi fabrike, neko smeće i kontejnere, neće ljudi smeće i kontejnere", rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tako prokomentarisao rezultate ponovljenih izbora u Kosjeriću, na kojima je… »
Od ponedeljka za dva sata od Beograda do Zlatibora!
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će deonica auto-puta do Požege biti otvorena za tri-četiri dana i da će se od ponedeljka za maksimalno dva sata stizati od Beograda do Zlatibora. ''Pojedoh se živ, izlude me ovo sa otvaranjem puta do… »
"Pojedoh se živ, izlude me to" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do…
Večernje novosti pre 24 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege. Foto: Printksrin TV Pink Vučić je najavio da će do ponedeljka biti otvoren auto-put do Požege. - Pojedoh se živ, izlude me ovo više sa otvaranjem. Svaki dan, biće… »
Predsednik Srbije danas otvara izuzetno fabričko postrojenje, sagrađena za samo 14 meseci, već je zaposlila mlade inženjere
Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
i zapošljavaće oko 800 radnika među kojima je najzastupljeniji visokostručni kadar. „Nova fabrika u Preljini biće veća od „Forverka” i „Eldizija“. Kako je naveo Aleksandar Vučić, naša država je uložila nepunih 17 miliona dinara. On je pozvao nemačke… »
Vesti dana »

Crni oblak nad Srbijom! Stiže potop, grmljavina i haos – evo kada udaraju najjači pljuskovi!
Alo pre 1 satjoš 10 povezanih

Aleksić: Vučić i Dačić moraju da podnesu ostavke i preuzmu odgovornost zbog Briselskog sporazuma
Danas pre 9 satijoš 6 povezanih