Повезане вести

"Опипала сам куглицу на вилици, увећавала се..." Позната водитељка о борби са раком пљувачне жлезде: Покушавам да заборавим…

"Опипала сам куглицу на вилици, увећавала се..." Позната водитељка о борби са раком пљувачне жлезде: Покушавам да заборавим…

Курир 03.07.2025
Наташа Илић Јовановић била је једна од омиљених ТВ лица која се прославила док је емисијом "Музичка кутија", а касније је била водитељка Пинк телевизије, али се повукла из јавности и посветила родитељству, а једном приликом је… »
"Напипала сам куглицу испод виличне кости и схватила да нешто није у реду" Наша водитељка редовно ишла на прегледе, а овако…

"Напипала сам куглицу испод виличне кости и схватила да нешто није у реду" Наша водитељка редовно ишла на прегледе, а овако…

Блиц 03.07.2025
Наташа Илић Јовановић била је једна од омиљених водитељки која се прославила док је водила "Музичку кутију", а касније је била водитељка Пинк телевизије. Међутим, она се повукла из јавности и посветила родитељству, а једном… »
Водитељка Пинка напипала куглицу испод вилице, а онда је сазнала да има рак: Ишла редовно на прегледе, па уследио шок

Водитељка Пинка напипала куглицу испод вилице, а онда је сазнала да има рак: Ишла редовно на прегледе, па уследио шок

Мондо 03.07.2025
Водитељка је истакла да је увек имала редовне контроле, те ју је спознаја о страшној болести потпуно затекла. Некадашња омиљена водитељка Наташа Илић Јовановић остала је упамћена по емисији "Музичка кутија" и ангажману на… »

Вести дана »