Povezane vesti
UNS: Neprihvatljiv prekid saradnje sa honorarcima RTS
Nova pre 25 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) danas je izrazilo protest zbog prekida saradnje sa honorarnim saradnicima Radio-televizije Srbije (RTS), koji su, uz nekoliko stotina kolega, potpisali otvoreno pismo kojim je zatraženo objektivno izveštavanje javnog… »
N1 Info pre 25 dana
Udruženje novinara Srbije je izrazilo protest zbog prekida saradnje sa honorarnim saradnicima Radio-televizije Srbije (RTS), koji su, uz nekoliko stotina kolega, potpisali otvoreno pismo kojim je zatraženo objektivno izveštavanje javnog servisa… »
Novi magazin pre 25 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) danas je izrazilo protest zbog prekida saradnje sa honorarnim saradnicima Radio-televizije Srbije (RTS), koji su, uz nekoliko stotina kolega, potpisali otvoreno pismo kojim je zatraženo objektivno izveštavanje javnog… »
Otpuštanja na RTS zbog pisma rukovodstvu, muzički urednik Tihomir Jakšić tvrdi da je reč o odmazdi: Ovo je pretnja da ne smemo…
Nova pre 25 dana
Članovi grupe "Naš protest" saopštili su da rukovodstvo javnog servisa otpušta honorarne radnike koji su potpisali pismo kojim se traži objektivno izveštavanje. Muzički urednik Radio Beograda Tihomir Jakšić kaže za N1 da se radi o odzmazdi. „Mi bismo se… »
Otpuštanja na RTS zbog pisma rukovodstvu: Muzički urednik Tihomir Jakšić tvrdi da je reč o odmazdi
N1 Info pre 25 dana
Članovi grupe "Naš protest" saopštili su da rukovodstvo javnog servisa otpušta honorarne radnike koji su potpisali pismo kojim se traži objektivno izveštavanje. Muzički urednik Radio Beograda Tihomir Jakšić kaže za N1 da se radi o odzmazdi. "Mi bismo se… »
Naš pRoTeSt: RTS otpušta honorarne saradnike koji su tražili objektivno izveštavanje javnog servisa
Cenzolovka pre 25 dana
Grupa zaposlenih u Radio-televiziji Srbije (RTS) "Naš pRoTeSt" saopštila je danas da se u toj medijskoj kući otpuštaju honorarni saradnici koji su tražili objektivno izveštavanje javnog servisa, dok se u isto vreme zapošljavaju oni honorarci koji su… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane