Povezane vesti
"Nisam u sekti, samo mi nastupi tako izgledaju" Šok izjava Desingerice, prozivaju da loš primer omladini, a on odbrusio: Ja…
Kurir 03.07.2025
Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica rešio je da stavi tačku na priče da njegovi nastupi, po mišljenju mnogih, liče na sektaške obrede, te je objasnio da smatra kako ne radi ništa pogrešno. Naime, on je nedavno u okviru svog performansa izašao… »
"Nisam u sekti, nastupi mi samo tako izgledaju": Desingericu prozivaju da nije dobar primer omladini, on poručio: "Ja sam tata…
Blic 03.07.2025
Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica rešio je da stavi tačku na priče da njegovi nastupi, po mišljenju mnogih, liče na sektaške obrede, te je objasnio da smatra kako ne radi ništa pogrešno. Naime, on je nedavno u okviru svog performansa izašao… »
Vesti dana »

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane

(Video) Sam i očajan! Pogledajte šta je Makron uradio posle podnošenja ostavke premijera Lekronija
Blic pre 7 satijoš 1 povezana