Povezane vesti
"Nisam u sekti, samo mi nastupi tako izgledaju" Šok izjava Desingerice, prozivaju da loš primer omladini, a on odbrusio: Ja…
Kurir pre 28 dana
Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica rešio je da stavi tačku na priče da njegovi nastupi, po mišljenju mnogih, liče na sektaške obrede, te je objasnio da smatra kako ne radi ništa pogrešno. Naime, on je nedavno u okviru svog performansa izašao… »
"Nisam u sekti, nastupi mi samo tako izgledaju": Desingericu prozivaju da nije dobar primer omladini, on poručio: "Ja sam tata…
Blic pre 28 dana
Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica rešio je da stavi tačku na priče da njegovi nastupi, po mišljenju mnogih, liče na sektaške obrede, te je objasnio da smatra kako ne radi ništa pogrešno. Naime, on je nedavno u okviru svog performansa izašao… »
Vesti dana »

Skupština grada Novog Sada usvojila inicijativu da se podigne spomenik stradalima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici
RTV pre 4 satijoš 58 povezanih

Svim uhapšenim Pazarcima zbog sukoba sa policijom ispred DUNP određen pritvor od 30 dana
Danas pre 3 satajoš 60 povezanih

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Sve o meču Klaksvik - Radnički: Kragujevčani na Farskim ostrvima traže produžetak evropske bajke
Telegraf pre 8 satijoš 23 povezane