Povezane vesti
Pred očevu smrt je u bolnicu dovela - njega Aleksandra Radović se danas oglasila bolnom porukom, a evo šta se dešavalo pre…
Alo pre 27 dana
Na snimcima sa lica mesta videlo se koliko je zabrinuta i umorna. Aleksandra Radović danas je izgubila oca koji se u prethodnom periodu borio sa zdravstvenim problemima. Pre nekoliko dana Aleksandra je u bolnici "Sveti Sava" u Beogradu, zajedno sa… »
Preminuo otac Aleksandre Radović: Tajo moj...
Hello pre 27 dana
Aleksandra Radović izgubila je voljenog tatu Zorana. Otac Aleksandre Radoivć preminuo je posle borbe sa teškom bolšeću, a pevačica se oglasila na svom Instagramu postresnom objavom. - Tajo moj… hvala ti za sve. Hvala Gospodu na tome što si mi baš ti bio… »
Pred očevu smrt dovela sveštenika u bolnicu da mu očita molitvu: Aleksandra Radović se danas slomila od bola
Telegraf pre 27 dana
Pevačica Aleksandra Radović danas je izgubila oca, koji se u prethodnom periodu borio sa zdravstvenim problemima. Podsetimo, pre nekoliko dana Aleksandra je u bolnici "Sveti Sava" u Beogradu, zajedno sa sveštenikom, došla u posetu svom bolesnom ocu… »
Umro otac Aleksandre Radović! Pevačica se oglasila potresnom porukom: "Tajo moj, odmori se, nedostaješ mi!"
Telegraf pre 27 dana
Pevačica Aleksandra Radović dirljivo se oprostila od svog oca nakon njegove smrti. Na Instagramu je podelila potresnu poruku u kojoj je izrazila svoju zahvalnost i ljubav prema njemu. - Tajo moj… hvala ti za sve… hvala Gospodu na tome što si mi baš ti… »
Preminuo otac Aleksandre Radović: Tajo moj, hvala ti za sve...
Story pre 27 dana
Pevačica Aleksandra Radović proživljava jedan od najtežih trenutaka u životu, preminuo joj je otac, a tuga koju oseća zbog velikog gubitka neizmerna je. Svoje duboke emocije i bol podelila je sa pratiocima na Instagramu, potresnom objavom koja je dirnula… »
Umro otac Aleksandre Radović: Pevačica slomljena od bola: "Tajo, odmori se, volim te zauvek" (foto)
Blic pre 27 dana
Pevačica Aleksandra Radović oglasila se nakon što je njen otac umro. Aleksandra Radović je na svom Instagramu podelila potresnu objavu. - Tajo moj… hvala ti za sve… hvala Gospodu na tome što si mi baš ti bio otac… Večno ću biti zahvalna na jednom dugom… »
Aleksandri Radović umro otac: Pevačica se, slomljena od bola, oglasila na mrežama potresnom objavom
Mondo pre 27 dana
Pevačici Aleksandri Radović preminuo je otac. Pevačica Aleksandra Radović otkrila je svojim pratiocima da je preminuo njen otac. Kako su pisali domaći mediji, on je pre nedelju dana bio u teškom stanju u bolnici "Sveti Sava" u Beogradu, međutim, uprkos… »
Preminuo otac Aleksandre Radović Pevačica emotivnim rečima saopštila javnosti tužne vesti, skrhana tugom se oprostila od…
Kurir pre 27 dana
Pevačica Aleksandra Radović doživela je veliku tragediju. Ona je na svom profilu na Instagramu saopštila javnosti da je imala smrtni slučaj u porodici. Aleksandrin otac je preminuo, a ona se od jega oprostila javno uz emotivnu poruku u kojoj je napisala… »
Preminuo otac Aleksandre Radović
Nova pre 27 dana
Otac pevačice Aleksandre Radović je preminuo, a ona se sada oglasila na Instagramu. Aleksandra se ovim rečima oprostila od tate: „Tajo moj… hvala ti za sve… hvala Gospodu na tome što si mi baš ti bio otac… Večno ću biti zahvalna na jednom dugom zagrljaju… »
Umro otac Aleksandre Radović Pevačica slomljena od bola, oprostila se potresnim rečima!
Alo pre 27 dana
Tuga u domu pevačice. Otac pevačice Aleksandre Radović je preminuo, a ona se sada oglasila na Instagramu. Aleksandra se ovim rečima oprostila od tate: - Tajo moj, hvala ti za sve. Hvala Gospodu na tome što si mi baš ti bio otac. Večno ću biti zahvalna na… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 218 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 30 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

Blagojević pred revanš sa oleksandrijom: "Imamo jasan cilj, a to je plasman u narednu rundu"
Dnevnik pre 5 minutajoš 24 povezane