Povezane vesti
Završeno asfaltiranje osam putnih pravaca u Lunovom selu
Glas Zapadne Srbije 03.07.2025
Urađeno je ukupno osam putnih pravaca dužine od oko 1 800 metara, navodi se na sajtu grada Užica. Prema rečima Stefana Maksimovića pomoćnika gradonačelnice Užica građevinska sezona u punom je jeku, završavaju se radovi po ugovorima iz prošle godine, a po… »
Završeno asfaltiranje osam putnih pravaca u Lunovom selu (VIDEO)
Zoom UE 03.07.2025
UŽICE-Asfaltiranjem deonice od 200 metara putnog pravca Divljaka Todorovići završeni su radovi po ugovorima o udruženim sredstvima sa građanima iz prošle godine. Urađeno je ukupno osam putnih pravaca u Lunovom selu ukupne dužine oko 1 800 metara. Prema… »
Završeno asfaltiranje osam putnih pravaca u Lunovom selu
Užice oglasna tabla 03.07.2025
Asfaltiranjem deonice od 200 metara putnog pravca Divljaka Todorovići završeni su radovi po ugovorima o udruženim sredstvima sa građanima iz prošle godine. Urađeno je ukupno osam putnih pravaca ukupne dužine oko 1 800 metara. Prema rečima Stefana… »
Vesti dana »
Ministar (ne)kulture: “Možete da me povučete za taj Generalštab” (VIDEO)
Luftika pre 22 minutajoš 20 povezanih
Sneg ne prestaje da pada u ovom delu Srbije, a u četvrtak stiže nova opasnost: Hitno upozorenje RHMZ: U jednom delu zemlje pašće i do 50 litara kiše
Blic pre 4 satijoš 25 povezanih
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Vučić: Auto-put do Kraljeva biće završen i otvoren do Vidovdana
N1 Info pre 52 minutajoš 18 povezanih
Tramp: Uklanjanje obogaćenog uranijuma iz Irana biće dugotrajan i težak proces
Forbes pre 1 satjoš 21 povezana