Povezane vesti
Advokat s četiri magarca protestuje ispred Skupštine Kosova zbog blokade njenog konstitusanja
Novi magazin 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Otkud magarci ispred Skupštine Kosova? (VIDEO)
Danas 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. „Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
VIDEO: Advokat u znak protesta ispred kosovske Skupštine doveo magarce
Radio 021 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 53 povezane

Eskalacija protesta u OŠ "Pavle Savić": Novi direktor se zatvorio u toalet, u pratnji policije izveden iz škole
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 2 satajoš 48 povezanih

Haos u Francuskoj! Policija suzbija demonstrante vodenim topovima i rasteruje srednjoškolce suzavcem: Raste broj uhapšenih, bačene i dimne bombe
Blic pre 3 minutajoš 32 povezane

Furlas: Vizija koju je predstavila Fon der Lajen znači jasan evropski put za Srbiju
RTV pre 28 minutajoš 69 povezanih