Povezane vesti
Advokat s četiri magarca protestuje ispred Skupštine Kosova zbog blokade njenog konstitusanja
Novi magazin pre 29 dana
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Otkud magarci ispred Skupštine Kosova? (VIDEO)
Danas pre 29 dana
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. „Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
VIDEO: Advokat u znak protesta ispred kosovske Skupštine doveo magarce
Radio 021 pre 29 dana
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 213 povezane

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 16 minutajoš 90 povezanih

Lukašenko: "Niko neće moći da baci Rusiju i Belorusiju na kolena. Tramp da ne pokušava..."
Telegraf pre 10 minutajoš 25 povezanih

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih