Povezane vesti
Advokat s četiri magarca protestuje ispred Skupštine Kosova zbog blokade njenog konstitusanja
Novi magazin 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Otkud magarci ispred Skupštine Kosova? (VIDEO)
Danas 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. „Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
VIDEO: Advokat u znak protesta ispred kosovske Skupštine doveo magarce
Radio 021 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Vesti dana »

"Dobra prilika za razmenu mišljenja": Ivica Dačić se u Londonu sastao sa kolegama iz regiona
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Šta kaže Ivica Dačić povodom slučaja studentkinje Poljoprivrednog fakulteta?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Argentinac u Srbiji pronašao drugi dom: Dijego je prošao pola sveta, a naselio se podno Magliča i živi u skladu sa prirodom (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Egipatski timovi u Gazi rade na pronalaženju tela izraelskih talaca
Telegraf pre 40 minutajoš 3 povezane

General Motors najavio gubitak 1,6 milijardi dolara zbog promene politike SAD prema EV
Auto blog pre 26 minutajoš 1 povezana