Povezane vesti
Advokat s četiri magarca protestuje ispred Skupštine Kosova zbog blokade njenog konstitusanja
Novi magazin 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Otkud magarci ispred Skupštine Kosova? (VIDEO)
Danas 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. „Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
VIDEO: Advokat u znak protesta ispred kosovske Skupštine doveo magarce
Radio 021 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Vesti dana »
Izdata 2 nova upozorenja, popaljeni meteo-alarmi: Evo kad tačno nevreme stiže u Srbiju
Nova pre 28 minutajoš 21 povezana
Poraz Srpkinja pred duele u Beogradu: Odbojkašicama samo set protiv SAD, slede okršaji u Areni
Dnevnik pre 23 minutajoš 21 povezana
"Ovo je za tebe": Emotivna poruka srspkog zeta nakon istorijskog boda najveće senzacije na Mundijalu
Nova pre 13 minutajoš 18 povezanih
Ozbiljne prozivke na račun Marina: „Što ovolike krševe dovodi u Zvezdu?!“
Hot sport pre 58 minutajoš 29 povezanih
Džej Di Vens stigao u Švajcarsku, počinju pregovori o okončanju rata u Iranu
Insajder pre 33 minutajoš 16 povezanih