Povezane vesti
Advokat s četiri magarca protestuje ispred Skupštine Kosova zbog blokade njenog konstitusanja
Novi magazin 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Otkud magarci ispred Skupštine Kosova? (VIDEO)
Danas 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. „Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
VIDEO: Advokat u znak protesta ispred kosovske Skupštine doveo magarce
Radio 021 03.07.2025
Prištinski advokat Arianit Koci doveo je danas ispred Skupštine Kosova četiri magarca protestujući tako protiv blokade konstituisanja parlamenta. Koci je rekao da su magarci dovedeni iz Istoka. "Nakon presude Ustavnog suda, odredio sam ko je kriv, to je… »
Vesti dana »
Dijana Hrka za Nedeljnik o prekidu štrajka glađu: „Dobila sam pismo od dvoje dece i razmišljala šta pametno da uradim“
Nedeljnik pre 4 satijoš 48 povezanih
Ministarka energetike: Naftne kompanije tri puta povećale uvoz derivata
Biznis.rs pre 3 satajoš 37 povezanih
Direktor NIS obratio se zaposlenima: Otkrio u internom pismu šta se trenutno dešava sa kompanijom
Telegraf pre 5 minutajoš 27 povezanih