Povezane vesti
Više od 50 bivših i aktivnih policajaca potpisali apel: Služimo građanima, ne politici
Luftika 03.07.2025
Sada već pedesetak bivših i sadašnjih pripadnika policije izrazilo je zabrinutost dešavanjima u kontekstu studentskih i građanskih protesta, koji su kulminacija toga što se, ističu, “godinama unazad policija zloupotrebljava u svrhe politike… »
Bivši i sadašnji policajci kolegama: Odbijanje naređenja koje ugrožava bezbednost ili je protivno načelima humanosti i…
Moj Novi Sad 03.07.2025
Sada već pedesetak bivših i sadašnjih pripadnika policije izrazilo je zabrinutost dešavanjima u kontekstu studentskih i građanskih protesta, a koji su kulminacija toga što se, ističu, "godinama unazad policija zloupotrebljava u svrhe politike… »
Vesti dana »
Prajd u Beogradu: Četvrt veka borbe za ravnopravnost, završena šetnja, žurka u parku Manjež, manji incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 51 minutajoš 39 povezanih
Putin počeo razgovore sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju: Prenesite Trampu najbolje želje i reči zahvalnosti
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih
N1 i TV Nova uz Kesića: Za koga je previše „24 minuta“? Saopštenje TV Nova povodom ukidanja Kesićeve emisije: On je doneo mnogo više od rejtinga
Ozon press pre 3 satajoš 30 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 5 satijoš 30 povezanih
Poginula oba pilota vojnog aviona koji se srušio tokom aeromitinga u Grčkoj
Beta pre 3 satajoš 21 povezana