Povezane vesti
Macut: Razgovor među svima neophodan, apelujem da održimo slobodu kretanja
Insajder 03.07.2025
Premijer Đuro Macut izjavio je danas da su mir, razgovor i razumevanje među svim činiocima u društvu neophodni i apelovao na građane da pokažu odgovornost i da se održi sloboda kretanja. 'Mi smo potpuno svesni da je ovaj dugotrajan proces zapravo jedan… »
"Klasičan vandalizam": Macut: Razgovor među svima neophodan, apelujem da održimo slobodu kretanja
Blic 03.07.2025
Premijer Đuro Macut izjavio je danas da su mir, razgovor i razumevanje među svim činiocima u društvu neophodni i apelovao na građane da pokažu odgovornost i da se održi sloboda kretanja. - Mi smo potpuno svesni da je ovaj dugotrajan proces zapravo jedan… »
Macut: Razgovor među svima neophodan, apelujem da održimo slobodu kretanja
Telegraf 03.07.2025
Premijer prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da su mir, razgovor i razumevanje među svim činiocima u društvu neophodni i apelovao na građane da pokažu odgovornost i da se održi sloboda kretanja. - Mi smo potpuno svesni da je ovaj dugotrajan proces… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 4 satijoš 53 povezane
Jović nasmejao sve komentarom o Jokiću: "Dobar momak i solidan igrač" VIDEO
Nova pre 8 minutajoš 41 povezana
Poništava se konkurs sa "Strelom", stižu novi trolejbusi i autobusi! Završen sastanak Vučića i GSP-a (foto)
Blic pre 2 minutajoš 29 povezanih
FS Belgije: FIFA potvrdila da Balogun može da igra meč osmine finala SP
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
"Od igle do lokomotive" kad se vlasti žuri: O čemu su sve poslanici raspravljali u Skupštini
N1 Info pre 1 satjoš 76 povezanih