Povezane vesti
Macut: Razgovor među svima neophodan, apelujem da održimo slobodu kretanja
Insajder 03.07.2025
Premijer Đuro Macut izjavio je danas da su mir, razgovor i razumevanje među svim činiocima u društvu neophodni i apelovao na građane da pokažu odgovornost i da se održi sloboda kretanja. 'Mi smo potpuno svesni da je ovaj dugotrajan proces zapravo jedan… »
"Klasičan vandalizam": Macut: Razgovor među svima neophodan, apelujem da održimo slobodu kretanja
Blic 03.07.2025
Premijer Đuro Macut izjavio je danas da su mir, razgovor i razumevanje među svim činiocima u društvu neophodni i apelovao na građane da pokažu odgovornost i da se održi sloboda kretanja. - Mi smo potpuno svesni da je ovaj dugotrajan proces zapravo jedan… »
Macut: Razgovor među svima neophodan, apelujem da održimo slobodu kretanja
Telegraf 03.07.2025
Premijer prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da su mir, razgovor i razumevanje među svim činiocima u društvu neophodni i apelovao na građane da pokažu odgovornost i da se održi sloboda kretanja. - Mi smo potpuno svesni da je ovaj dugotrajan proces… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 32 povezane
"Potpisivali su vojnici, policajci...": Studenti objavili koliko potpisa su skupili za jedan dan
Glas Zaječara pre 10 minutajoš 59 povezanih
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 79 povezanih