Повезане вести

Мирослав Алексић: Стално смо присутни на блокадама, организујемо и правну помоћ за грађане

Мирослав Алексић: Стално смо присутни на блокадама, организујемо и правну помоћ за грађане

Данас 03.07.2025
Правни тим Народног покрета Србије стоји двадесет четири часа дневно на располагању свима који учествују у овој борби, а који буду трпели било какав вид притиска, застрашивања или у случају да буду приведени, наводи за Данас… »
Милош Парандиловић: Морамо се држати заједно, само тако можемо да победимо напредњачку аждају

Милош Парандиловић: Морамо се држати заједно, само тако можемо да победимо напредњачку аждају

Данас 03.07.2025
„Правни тим странке Ново лице Србије стоји на располагању свима којима су угрожена права на блокадама, дакле сви који су приведени могу слободно да се јаве нашим адвокатима који су вољни да помогну свакоме ко је жртва репресије… »
Владимир Јелић (ПОКС): Позван сам код судије за прекршаје због учествовања у блокади

Владимир Јелић (ПОКС): Позван сам код судије за прекршаје због учествовања у блокади

Данас 03.07.2025
Народни посланик Покрета обнове Краљевине Србије, Владимир Јелић, за Данас каже да је и сам доио позив код судије за прекршаје због ремећења јавног реда и мира, односно учествовања у блокадама. Јелић напомиње да ће се уредно… »

Вести дана »