Povezane vesti

Nezapamćen ekocid kod Novog Pazara: Reka Raška ostala bez živog sveta (video)

Nezapamćen ekocid kod Novog Pazara: Reka Raška ostala bez živog sveta (video)

Pravda pre 24 dana
Reka Raška u Novom Pazaru je od pre nekoliko dana praktično mrtva. U njoj trenutno nema ni biljnog ni životinjskog sveta. Procenjuje se da je uginulo nekoliko hiljada riba, a lokalni ribolovci strahuju da ta brojka prelazi 15.000. Procena je da je… »
Reka Raška je mrtva: Uginulo više od 15.000 riba

Reka Raška je mrtva: Uginulo više od 15.000 riba

Luftika pre 24 dana
Reka Raška u Novom Pazaru je od pre nekoliko dana praktično mrtva. U njoj trenutno nema ni biljnog ni životinjskog sveta. Procenjuje se da je uginulo nekoliko hiljada riba, a lokalni ribolovci strahuju da ta brojka prelazi 15.000. Procena je da je… »
(Video) Pomor ribe u novom pazaru: Ribolovci očajni, uginule i retke vrste: "Meni Raška teče ispred kuće, mnogo mi je teško"…

(Video) Pomor ribe u novom pazaru: Ribolovci očajni, uginule i retke vrste: "Meni Raška teče ispred kuće, mnogo mi je teško"…

Blic pre 25 dana
Nadležne institucije i Ministarstvo zaštite životne sredine utvrđuju uzroke pomora živog sveta u delu reke Raške uzvodno od Novog Pazara. Pomor se dogodio u subotu, a uzorci vode i više stotina komada ribe prosleđeni su na analize. Gotovo četiri… »
Ekocid kod Novog Pazara: Reka Raška ostala bez živog sveta (VIDEO)

Ekocid kod Novog Pazara: Reka Raška ostala bez živog sveta (VIDEO)

N1 Info pre 25 dana

Vesti dana »