Повезане вести

Незапамћен екоцид код Новог Пазара: Река Рашка остала без живог света (видео)

Незапамћен екоцид код Новог Пазара: Река Рашка остала без живог света (видео)

Правда 03.07.2025
Река Рашка у Новом Пазару је од пре неколико дана практично мртва. У њој тренутно нема ни биљног ни животињског света. Процењује се да је угинуло неколико хиљада риба, а локални риболовци страхују да та бројка прелази… »
Река Рашка је мртва: Угинуло више од 15.000 риба

Река Рашка је мртва: Угинуло више од 15.000 риба

Луфтика 03.07.2025
Река Рашка у Новом Пазару је од пре неколико дана практично мртва. У њој тренутно нема ни биљног ни животињског света. Процењује се да је угинуло неколико хиљада риба, а локални риболовци страхују да та бројка прелази… »
(Видео) Помор рибе у новом пазару: Риболовци очајни, угинуле и ретке врсте: "Мени Рашка тече испред куће, много ми је тешко"…

(Видео) Помор рибе у новом пазару: Риболовци очајни, угинуле и ретке врсте: "Мени Рашка тече испред куће, много ми је тешко"…

Блиц 03.07.2025
Надлежне институције и Министарство заштите животне средине утврђују узроке помора живог света у делу реке Рашке узводно од Новог Пазара. Помор се догодио у суботу, а узорци воде и више стотина комада рибе прослеђени су на… »
Екоцид код Новог Пазара: Река Рашка остала без живог света (ВИДЕО)

Екоцид код Новог Пазара: Река Рашка остала без живог света (ВИДЕО)

Н1 Инфо 03.07.2025

Вести дана »