Povezane vesti

''Nisam ja terza, detetu ni zubi nisu izrasli'' Milica Veličković o ljubavnom statusu, oplela po Borinoj porodici, a evo koga…

''Nisam ja terza, detetu ni zubi nisu izrasli'' Milica Veličković o ljubavnom statusu, oplela po Borinoj porodici, a evo koga…

Alo pre 28 dana
Nikad iskrenija! Bivša učesnica Elite, Milica Veličković, odgovorila je na najave njenog bivšeg verenika Terze da će se boriti za dete svim dostupnim sredstvima. Budući da je istakao da će je kontaktirati, Milica je sada otkrila da li će mu se javiti… »
"Biće večiti nepomenik u životu ćerke i mene" Milica Veličković ne želi da vidi Terzu u blizini nalednice, progovorila i o…

"Biće večiti nepomenik u životu ćerke i mene" Milica Veličković ne želi da vidi Terzu u blizini nalednice, progovorila i o…

Kurir pre 28 dana
Bivša učesnica " Elite" Milica Veličković odgovorila je na najave njenog bivšeg verenika Terze da će se boriti za dete svim dostupnim sredstvima. Bliži se kraj "Elite", Terza najavljuje da će te kontaktirati i da će se boriti za dete. Da li ćeš mu se… »

Vesti dana »