Povezane vesti
Viralni snimak iz Skadarlije prerastao u pesmu: Sergej Ćetković predstavlja novu, duetsku verziju svog hita
Telegraf 03.07.2025
Nedavni viralni snimak iz Skadarlije, na kojem Sergej Ćetković zajedno sa uličnim sviračima peva svoj hit “Nisu mi dali da te volim”, izazvao je ogroman broj reakcija i postao viralan širom regiona. Inspirisan tim spontanim trenutkom i podrškom publike… »
Sergej Ćetković raspametio javnost kada je zapevao sa uličnim muzičarem, a sada su zajedno u projektu! Dečko sa ulice je…
Kurir 03.07.2025
Pre nekoliko nedelja Sergej Ćetković je oduševio čitavu javnost kada je tokom jedne noći u Skadarliji nakon nastupa zastao i zapevao sa uličnim muzičarima. U veselom okruženju, zajedno su izvodili popularne pesme, stvarajući atmosferu punu radosti i… »
Viralni snimak iz Skadarlije prerastao u pesmu: Poslušajte “Nisu mi dali da te volim” Sergeja Ćetkovića
Telegraf 03.07.2025
Nedavni viralni snimak iz Skadarlije, na kojem Sergej Ćetković zajedno sa uličnim sviračima peva svoj hit “Nisu mi dali da te volim”, izazvao je ogroman broj reakcija i postao viralan širom regiona. Inspirisan tim spontanim trenutkom i podrškom publike… »
Vesti dana »
Ponoš (SRCE): Srbija će ići ka članstvu u EU, ali bez aktuelne vlasti
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Nakon sletanja i pilot je plakao! Putnica svedočila drami na letu iz Soluna na kom je umalo stradao Srbin: "Mislila sam da je to kraj"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Nemanja Vidić podneo krivičnu prijavu protiv NN lica zbog ugrožavanja bezbednosti
Danas pre 10 satijoš 1 povezana