Povezane vesti
SPP duboko zabrinuta zbog uvreda koje iznio Ugljanin na račun rahmetli Muftije
Sandžak press 03.07.2025
Stranka pravde i pomirenja izražava duboku zabrinutost zbog izjave predsjednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina koji je rekao: „Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni muftija – a oni im daju sve.“ Korištenje ovakvog izraza u… »
SPP duboko zabrinuta zbog uvreda koje iznio Ugljanin na račun rahmetli Muftije
Sandžak press 03.07.2025
Stranka pravde i pomirenja izražava duboku zabrinutost zbog izjave predsjednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina koji je rekao: „Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni muftija – a oni im daju sve.“ Korištenje ovakvog izraza u… »
Ugljanin: Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni Muftija, a oni im daju sve
Sandžak press 03.07.2025
Predsjednik SDA Sandžaka i najdugovječniji predsjednik jedne političke stranke u Srbiji, Sulejman Ugljanin, u intervjuu za televizijsku emisiju “Mreža” oštro je kritikovao aktuelni režim u Srbiji, nazivajući ga projektom koji sistemski radi na… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 22 povezane
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 26 povezanih
Maskirani muškarci rano jutros skinuli transparent ispred Jaćimovićevog šatora
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
Poskupeli troškovi izgradnje i za EXPO i za Nacionalni stadion
Vranje news pre 11 minutajoš 2 povezane
Miljuš (SSP): Proces izbora članova REM je smejanje u lice Evropskoj komisiji i Evropskom parlamentu
Beta pre 6 minutajoš 8 povezanih