Povezane vesti
SPP duboko zabrinuta zbog uvreda koje iznio Ugljanin na račun rahmetli Muftije
Sandžak press 03.07.2025
Stranka pravde i pomirenja izražava duboku zabrinutost zbog izjave predsjednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina koji je rekao: „Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni muftija – a oni im daju sve.“ Korištenje ovakvog izraza u… »
SPP duboko zabrinuta zbog uvreda koje iznio Ugljanin na račun rahmetli Muftije
Sandžak press 03.07.2025
Stranka pravde i pomirenja izražava duboku zabrinutost zbog izjave predsjednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina koji je rekao: „Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni muftija – a oni im daju sve.“ Korištenje ovakvog izraza u… »
Ugljanin: Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni Muftija, a oni im daju sve
Sandžak press 03.07.2025
Predsjednik SDA Sandžaka i najdugovječniji predsjednik jedne političke stranke u Srbiji, Sulejman Ugljanin, u intervjuu za televizijsku emisiju “Mreža” oštro je kritikovao aktuelni režim u Srbiji, nazivajući ga projektom koji sistemski radi na… »
Vesti dana »
Od rimskih festivala do miliona ruža širom sveta: Kako je Dan zaljubljenih postao globalni fenomen
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučić se sastao sa šefom nemačke diplomatije: Razgovarali smo o saradnji, putu ka EU i brojnim izazovima
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 12 povezanih
AMSS: Kamioni na Batrovcima čekaju četiri sata, očekuje se pojačan saobraćaj zbog praznika
Serbian News Media pre 14 minutajoš 11 povezanih
Prva slika smrskanog automobila Tatjane Jecmenice nakon saobracajne nesrece. Potresne fotografije sa lica mesta.
Blic pre 9 minutajoš 59 povezanih