Повезане вести
СПП дубоко забринута због увреда које изнио Угљанин на рачун рахметли Муфтије
Санџак пресс 03.07.2025
Странка правде и помирења изражава дубоку забринутост због изјаве предсједника СДА Санџака Сулејмана Угљанина који је рекао: „Ми српској власти не нудимо ништа – што би рекао њихов покојни муфтија – а они им дају све.“… »
СПП дубоко забринута због увреда које изнио Угљанин на рачун рахметли Муфтије
Санџак пресс 03.07.2025
Странка правде и помирења изражава дубоку забринутост због изјаве предсједника СДА Санџака Сулејмана Угљанина који је рекао: „Ми српској власти не нудимо ништа – што би рекао њихов покојни муфтија – а они им дају све.“… »
Угљанин: Ми српској власти не нудимо ништа – што би рекао њихов покојни Муфтија, а они им дају све
Санџак пресс 03.07.2025
Предсједник СДА Санџака и најдуговјечнији предсједник једне политичке странке у Србији, Сулејман Угљанин, у интервјуу за телевизијску емисију “Мрежа” оштро је критиковао актуелни режим у Србији, називајући га пројектом који… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 1 сатјош 40 повезаних

Радикалан потез Маје Огњеновић: Коју тајну крије последња фотографија са Данилом
Стори пре 24 минутајош 36 повезаних

Јутрос приведена три пољопривредника након јучерашњег протеста у Новом Саду
Данас пре 1 сатјош 10 повезаних

Хладни фронт јури ка Србији! Температура драстично пада, и до 15 степени! Стиже олујни ветар, ево и када
Телеграф пре 2 сатајош 26 повезаних