Povezane vesti
SPP duboko zabrinuta zbog uvreda koje iznio Ugljanin na račun rahmetli Muftije
Sandžak press 03.07.2025
Stranka pravde i pomirenja izražava duboku zabrinutost zbog izjave predsjednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina koji je rekao: „Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni muftija – a oni im daju sve.“ Korištenje ovakvog izraza u… »
SPP duboko zabrinuta zbog uvreda koje iznio Ugljanin na račun rahmetli Muftije
Sandžak press 03.07.2025
Stranka pravde i pomirenja izražava duboku zabrinutost zbog izjave predsjednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina koji je rekao: „Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni muftija – a oni im daju sve.“ Korištenje ovakvog izraza u… »
Ugljanin: Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni Muftija, a oni im daju sve
Sandžak press 03.07.2025
Predsjednik SDA Sandžaka i najdugovječniji predsjednik jedne političke stranke u Srbiji, Sulejman Ugljanin, u intervjuu za televizijsku emisiju “Mreža” oštro je kritikovao aktuelni režim u Srbiji, nazivajući ga projektom koji sistemski radi na… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Donald Tramp kaže da razmatra zauzimanje iranskog ostrva Harg, ali da bi dogovor mogao biti postignut „veoma brzo“
Insajder pre 22 minutajoš 50 povezanih
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana