Povezane vesti
SPP duboko zabrinuta zbog uvreda koje iznio Ugljanin na račun rahmetli Muftije
Sandžak press 03.07.2025
Stranka pravde i pomirenja izražava duboku zabrinutost zbog izjave predsjednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina koji je rekao: „Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni muftija – a oni im daju sve.“ Korištenje ovakvog izraza u… »
SPP duboko zabrinuta zbog uvreda koje iznio Ugljanin na račun rahmetli Muftije
Sandžak press 03.07.2025
Stranka pravde i pomirenja izražava duboku zabrinutost zbog izjave predsjednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina koji je rekao: „Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni muftija – a oni im daju sve.“ Korištenje ovakvog izraza u… »
Ugljanin: Mi srpskoj vlasti ne nudimo ništa – što bi rekao njihov pokojni Muftija, a oni im daju sve
Sandžak press 03.07.2025
Predsjednik SDA Sandžaka i najdugovječniji predsjednik jedne političke stranke u Srbiji, Sulejman Ugljanin, u intervjuu za televizijsku emisiju “Mreža” oštro je kritikovao aktuelni režim u Srbiji, nazivajući ga projektom koji sistemski radi na… »
Vesti dana »
(Foto/video) "Sretnimo se ponovo": Skup studenata i građana u Kragujevcu, potom obeležavanje Dana državnosti u Orašcu
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 52 povezane
"Penzije i plate su najviše u istoriji": Macut na državnoj ceremoniji povodom Dana državnosti Srbije u Orašcu: "Očekuju nas još bolja vremena" (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih
Mlekari i poljoprivrednici peti dan blokiraju magistralu na zapadu Srbije, protesti i u drugim mestima
Slobodna Evropa pre 9 minutajoš 22 povezane
Apel na vozače da budu posebno oprezni: Kiša će preći u sneg u delovima Srbije
Radio 021 pre 3 satajoš 27 povezanih
Alijev u poseti Beogradu: Počela prva sednica Saveta za strateško partnerstvo Srbije i Azerbejdžana
Euronews pre 9 minutajoš 20 povezanih