Povezane vesti
Kineski gigant pao zbog prevara Šejn kažnjen sa 40 miliona evra obmanjivali kupce lažnim popustima
Dnevnik 03.07.2025
Francuska agencija za zaštitu konkurencije izrekla je danas novčanu kaznu od 40 miliona evra kineskoj modnoj kompaniji Šejn zbog navodnih obmanjujućih poslovnih praksi, uključujući lažne popuste i nejasne tvrdnje o uticaju na životnu sredinu. Kako… »
Lažni popusti im došli glave! Francuska izrekla kaznu gigantu elektronske trgovine, istraga trajala godinu dana
Blic 03.07.2025
Francuska agencija za zaštitu konkurencije izrekla je danas novčanu kaznu od 40 miliona evra kineskoj modnoj kompaniji "Šejn" zbog navodnih obmanjujućih poslovnih praksi, uključujući lažne popuste i nejasne tvrdnje o uticaju na životnu sredinu. Kako… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Zelenski najavio konkretne korake za okončanje rata: Otkrio drastičan potez koji je dogovorio sa Amerikancima
Mondo pre 1 satjoš 48 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane