Povezane vesti
Akcija studenata Akademije: Udeli prostor umetnicima
Luftika 03.07.2025
Studenti u blokadi Akademije umetnosti u Novom Sadu organizuju akciju “Ni mi ne znamo” sa idejom približavanja umetnika i građana. Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu studenti se već mesecima suočavaju sa organizacionim opstrukcijama, izmeštanjem nastave… »
Udeli prostor umetnicima: Akcija studenata u blokadi Akademije umetnosti u Novom Sadu
Radio 021 03.07.2025
Studenti u blokadi Akademije umetnosti u Novom Sadu organizuju akciju "Ni mi ne znamo" sa idejom približavanja umetnika i građana. Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu studenti se već mesecima suočavaju sa organizacionim opstrukcijama, izmeštanjem nastave… »
Vesti dana »
Bebi Dol otkrila detalje ugovora: Ušla u Elitu 10 nakon dugogodišnje ilegale: "Brinula sam o roditeljima"
Blic pre 7 minutajoš 31 povezana
Prajd šetnja završena u Beogradu: Ponovljeni zahtevi za zakon o istopolnim zajednicama, policija sprečila incident
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 6 satijoš 30 povezanih
Obustavlja napade: Oglasio se Zelenski posle razgovora sa izaslanicima Amerike, Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Blic pre 5 satijoš 27 povezanih
Desetine hiljada ljudi na protestu u Zagrebu zbog otpada u Lici — sedam zahteva upućeno hrvatskoj vladi
RTS pre 6 satijoš 30 povezanih