Povezane vesti
Jelena otišla na letovanje u Tursku pa otkrila šta je zatekla u hotelu sa 5 zvezdica: "Znam, bizarno je, a lepo smo bili…
Blic 03.07.2025
Letovanje u Turskoj godinama unazad važi za jedno od omiljenih među turistima iz Srbije - besprekorna usluga i prelepa obala privlače porodice, parove i mlade podjednako. Ipak, koliko god da je Turska popularna, svaki putnik ima dozu sumnje - da li će… »
Igor pitao kakvo je more u jednom od letovališta u Albaniji, Srbi mu rekli da nikako ne ide: "Druže, ja sam bio, nikad više…
Blic 03.07.2025
Albanija je sve češće destinacija koju biraju turisti iz Srbije za letovanje. Blizu je, jeftino je, a mnogima se more i plaže izuzetno dopadaju. Međutim, za mnoge je ovo i dalje neistražena destinacija pa traže savete od ljudi koji su bili. Tako je i… »
Vesti dana »
Toplotni talas pred vratima: Nadležni upozoravaju građane na oprez zbog ekstremno visokih temperatura
Stav.life pre 51 minutajoš 36 povezanih
Narodni poslanici glasaju o 32 tačke, usvojene izmene i dopune seta pravosudnih zakona
RTS pre 21 minutajoš 25 povezanih
Ambasadorka Srbije u Venecueli za Euronews: Srpski državljani bezbedni, zemlji potrebna pomoć spasilačkih timova
Euronews pre 21 minutajoš 100 povezanih
"Loše smo igrali, ali zaslužili smo više bodova" Neobična izjava selektora nakon ispadanja sa Svetskog prvenstva
Kurir pre 21 minutajoš 132 povezane
Nejmar zaigrao za Brazil posle 981 dan, saigrači oduševljeni: "Vratio se naš idol"
Nova pre 16 minutajoš 21 povezana