Povezane vesti
Jelena otišla na letovanje u Tursku pa otkrila šta je zatekla u hotelu sa 5 zvezdica: "Znam, bizarno je, a lepo smo bili…
Blic pre 24 dana
Letovanje u Turskoj godinama unazad važi za jedno od omiljenih među turistima iz Srbije - besprekorna usluga i prelepa obala privlače porodice, parove i mlade podjednako. Ipak, koliko god da je Turska popularna, svaki putnik ima dozu sumnje - da li će… »
Igor pitao kakvo je more u jednom od letovališta u Albaniji, Srbi mu rekli da nikako ne ide: "Druže, ja sam bio, nikad više…
Blic pre 24 dana
Albanija je sve češće destinacija koju biraju turisti iz Srbije za letovanje. Blizu je, jeftino je, a mnogima se more i plaže izuzetno dopadaju. Međutim, za mnoge je ovo i dalje neistražena destinacija pa traže savete od ljudi koji su bili. Tako je i… »
Vesti dana »

Nevreme tutnji Hrvatskom, upozorenI su: Budite spremni da zaštitite sebe...; Najjači udar tek sledi VIDEO
B92 pre 3 minutajoš 14 povezanih

Đilas napao Dačića oko Briselskog sporazuma, Dačić ga podsetio na vreme kad je podržavao sporazum i ulazak članova DS u vladu SNS-SPS
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih

(Foto/video) tragedija na šinama Najmanje troje poginulo u železničkoj nesreći u Nemačkoj na desetine povređenih
Dnevnik pre 7 minutajoš 8 povezanih