Повезане вести

Макс: Било би невероватно провести читаву каријеру у једној екипи

Макс: Било би невероватно провести читаву каријеру у једној екипи

Спортски журнал 03.07.2025
У Формули 1 је свакако увек тешко покушавати да будете у најбржем болиду, пошто онда морате да гледате у будућност. Ко је пре две године могао да зна да ће ово сада бити овако? Четвороструки светски шампион Формуле 1 Макс… »
Расел: Мислим да нећу отићи из Мерцедеса

Спортски журнал 03.07.2025
Шампионат Формуле 1 наставља се тркачким викендом у Силверстону, трка за Велику награду Велике Британије вози се у недељу од 16 часова. Возач Мерцедеса Џорџ Расел рекао је данас да мисли да неће напустити ту екипу Формуле 1… »

Ауто блог 03.07.2025
Фото: Сцреенсхот / ИоуТубе Формула 1 Возач Мерцедеса Џорџ Расел рекао је данас да мисли да неће напустити ту екипу Формуле 1, у јеку спекулација да би следеће године могао да га замени Макс Верстапен из Ред Була. Расел је уочи… »
Верстапен веран Ред Булу: Било би невероватно провести читаву каријеру у једној екипи

Верстапен веран Ред Булу: Било би невероватно провести читаву каријеру у једној екипи

Курир 03.07.2025
Холанђанин не жели да мења тим. Четвороструки светски шампион Формуле 1 Макс Верстапен рекао је да и даље жели да направи невероватан подвиг и читаву каријеру проведе у Ред Булу, упркос спекулацијама да ће наредне године прећи… »
Верстапен: Било би невероватно провести читаву каријеру у једној екипи

Верстапен: Било би невероватно провести читаву каријеру у једној екипи

Радио сто плус 03.07.2025
Последњих дана спекулише се да би Верстапен могао да пређе у Мерцедес, после изјаве возача те екипе Џорџа Расела да на његове преговоре о наставку сарадње, утиче то што екипа покушава да ангажује Холанђанина. Недуго потом… »

Радио сто плус 03.07.2025
Расел је уочи прошле трке у Аустрији рекао да на продужење његовог уговора утиче то што Мерцедес покушава да доведе Верстапена, пре него што је директор немачке екипе Тото Волф потврдио да преговара о довођењу четвороструког… »

Вести дана »