Повезане вести

Цеца променила одлуку у последњем тренутку: Ражнатовићка остаје у Београду, ево шта се дешава

Цеца променила одлуку у последњем тренутку: Ражнатовићка остаје у Београду, ево шта се дешава

Мондо 03.07.2025
Доста се спекулисало о Цециним приватним обавезама за викенд који је испред нас. Финале музичког такмичења "Звезде Гранда" прво је прекинуто на Пинку прошле суботе, а након тога и скроз обустављено и померено због протеста у… »
Све се променило преко ноћи! Челници Звезда Гранда остали шокирани због Цецине одлуке: Ево о чему је реч

Све се променило преко ноћи! Челници Звезда Гранда остали шокирани због Цецине одлуке: Ево о чему је реч

Курир 03.07.2025
Цеца Ражнатовић због концерта у Нишу није могла прошлог викенда да присуствује проглашењу победника, а како је рекла тада, ни нови термин јој не одговара. Иако је рекла да због путовања не може да дође на финале " Звезда… »
Цеца Ражнатовић долази на финале "Звезде Гранда" Фолк дива у суботу уз свог кандитата

Цеца Ражнатовић долази на финале "Звезде Гранда" Фолк дива у суботу уз свог кандитата

Блиц 03.07.2025
Финале "Звезде Гранда" требало је да се одржи прошле суботе, међутим популарно такмичење је одложено за ову суботу 5. јула. Наиме, победник "Звезда Гранда" сезоне 2024/2025 биће ипак проглашен у суботу 5. јула, а 20 финалиста ће… »
"Доживотно ми је забрањен улаз у Србију": Овај певач је дисквалификован из "Звезда Гранда" - овако су га вратили са наше…

"Доживотно ми је забрањен улаз у Србију": Овај певач је дисквалификован из "Звезда Гранда" - овако су га вратили са наше…

Блиц 03.07.2025
Финале "Звезде Гранда" требало је да се одржи прошле суботе, међутим популарно такмичење је одложено за ову суботу 5. јула. Наиме, победник "Звезда Гранда" сезоне 2024/2025 биће ипак проглашен у суботу 5. јула, а 20 финалиста ће… »
"Доживотно ми је забрањен улаз у Србију" Овај певач из Звезда Гранда никада више неће моћи на крочи на наше толо…

"Доживотно ми је забрањен улаз у Србију" Овај певач из Звезда Гранда никада више неће моћи на крочи на наше толо…

Курир 03.07.2025
Финале " Звезде Гранда" требало је да се одржи прошле суботе, међутим популарно такмичење је одложено за ову суботу 5. јула. Наиме, победник "Звезда Гранда" сезоне 2024/2025 биће ипак проглашен у суботу 5. јула, а 20 финалиста… »
''Забрана за улазак у Србију је доживотна'' Овај певач данас сноси последице због певања националистичких песама: ''Ово је…

''Забрана за улазак у Србију је доживотна'' Овај певач данас сноси последице због певања националистичких песама: ''Ово је…

Ало 03.07.2025
Вратили га са наше границе. Финале "Звезде Гранда" требало је да се одржи прошле суботе, међутим популарно такмичење је одложено за ову суботу 5. јула. Наиме, победник "Звезда Гранда" сезоне 2024/2025 биће ипак проглашен у… »

Вести дана »