Povezane vesti
''Taki'' Nikolić: ''Žao mi je što se završilo ovako, ali znate već ono...''
Sportske.net pre 2 dana
U jeku sjajne golgeterske forme, Nemanja Nikolić je tokom proleća ''precrtan'' iz prvog tima Partizana i bilo je jasno da će ovog leta promeniti sredinu. On je napravio neočekivan izbor, prihvatio je ponudu Buriram junajteda sa Tajlanda i tamo će… »
Nikolić na oproštaju: Stajali smo uspravno kada je bilo najteže
Sport klub pre 2 dana
Nemanja Nikolić se dirljivim rečima na Instagramu oprostio od Partizana i njegovih navijača. Ofanzivac će karijeju nastaviti u tajlandskom Buriramu, a pre toga uputio je dirljive reči klubu koji mu je u srcu. “Dragi moji Grobari. Teško je naći prave reči… »
Stajali smo uspravno kad je bilo najteže - okrenuće se sve: Miljenik Grobara se emotivnom porukom oprostio od Partizana
Kurir pre 2 dana
Oglasio se na društvenim mrežama. Doskorašnji napadač Partizana Nemanja Taki Nikolić karijeru nastavlja na Tajlandu, tačnije u Buriram junajtedu, najvećem klubu u pomenutoj zemlji jugoistočne Azije. Nikolić je saradnju dogovorio pre nepunih mesec dana … »
"Bili smo zajedno kada su svi okretali glavu": Nikolić se oprostio od Partizana, poslao poruku Grobarima
Mondo pre 2 dana
Nemanja Nikolić se oprostio od Partizana. Jedan od najomiljenijih igrača Partizana napustio je klub, a sada se i oprostio od Grobara. Najpre je Partizan izneo zvaničnu potvrdu, a sad se i Nemanja Nikolić na svom instagram profilu emotivnom porukom odužio… »
"Okrenuće se sve!" Miljenik "grobara" se oprostio od navijača i kluba
Večernje novosti pre 2 dana
Jedan od najomiljenijih igrača među navijačima Partizana, Nemanja Nikoić, na emotivan način se oprostio od kluba i "grobara". FOTO: M. Vukadinović - Dragi moji Grobari. Teško je naći prave reči kada treba da se kaže zbogom. Ili barem – do viđenja. A post… »
Vesti dana »

Prva izjava pobednika Zvezda Granda, obratio se mentorki Ceci! Evo kakav zahtev ima za nju: "Obećala si mi..."
Telegraf pre 4 satijoš 14 povezanih

Vremenska prognoza za nedelju, 6. jul: Danas sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

"Kad vide ranu i krv, kao da uđu u zen": Alarm u Srbiji, ovo je upravo postao gorući problem mladih opasan po život: "Ugledaju šestar na stolu i urade to"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Otkrivamo šta se zaista desilo u restoranu u Beogradu: Radnica povređena, ali ne od eksplozije plinske boce
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Uhapšen navodni organizator atentata na predsedničkog kandidata u Kolumbiji
Danas pre 10 satijoš 1 povezana