Povezane vesti
Netanjahu obećao: Duboko sam posvećen povratku svih naših talaca
Kurir pre 29 dana
Kibuc Nir Oz, blizu Pojasa Gaze, platio je visoku cenu u napadu palestinskog islamističkog pokreta Hamas, sa tridesetak mrtvih i više od 75 ljudi uzetih za taoce, od kojih je nekoliko od tada umrlo u zarobljeništvu. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu… »
Netanjahu obećao da će vratiti sve taoce
N1 Info pre 28 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas tokom svoje prve posete kibucu Nir Oz, odakle je otet najveći broj građana koji su taoci u Pojasu Gaze u napadu Hamasa 7. oktobra 2023. godine, da namerava da vrati "sve" zarobljene. "Duboko sam… »
Netanjahu obećao da će vratiti sve taoce
Novi magazin pre 28 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas tokom svoje prve posete kibucu Nir Oz, odakle je otet najveći broj građana koji su taoci u Pojasu Gaze u napadu Hamasa 7. oktobra 2023. godine, da namerava da vrati "sve" zarobljene. "Duboko sam… »
Netanjahu ušao u kibuc Nir Oz kroz – sporedni ulaz
Politika pre 28 dana
TEL AVIV – Više od 630 dana nakon najsmrtonosnijeg napada palestinskog militantnog pokreta Hamas u istoriji Izraela, premijer te zemlje Benjamin Netanjahu prvi put je danas posetio kibuc Nir Oz, prenosi Tajms of Izrael. Kolona vozila u kojoj je bio… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Anite Dimoski i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 175 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 27 povezanih

Dan žalosti u Kijevu posle desetina mrtvih i ranjenih u ruskim napadima
BBC News pre 53 minutajoš 50 povezanih

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 67 povezanih