Povezane vesti
"Krenuli su tarabom na mene, rekao sam da ću da pucam" Pevač ispričao agoniju kroz koju je prošao nakon 15 sati nastupa…
Kurir pre 26 dana
Kada sam imao 19 godina jedna pijanica me je izmaltretirala tako da nisam mogao da spavam sledeća 3 dana, ispričao je Milanče Radosavljević. Folk pevač Milanče Radosavljević decenijama unazad važi za jednog od najvoljenijih pevača u čitavom regionu… »
"Razvalili su ogradu i krenuli na mene, završio sam u bolnici": Pevač doživeo pakao, izneo sve u javnost: "Jedno te isto sam…
Blic pre 26 dana
Folk pevač Milanče Radosavljević decenijama unazad važi za jednog od najvoljenijih pevača u čitavom regionu. Često ističe da njegov put nije bio lak, a jedna situacija koja mu se svojevremeno dogodila ostala mu je u sećanju i danas. - Ja sam na početku… »
Vesti dana »

Dačić o ljudima koji su upali na dunp: To nisu batinaši već legitimne organizacije
Pravda pre 1 satjoš 42 povezane

Prva objava iz kremlja nakon zemljotresa i cunamija! Rusija donela odluku za najteže pogođene regione, evakuacije od Kolumbije do Novog Zelanda (foto, video)
Kurir pre 14 minutajoš 195 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 27 povezanih

Večeras novi protest u Kraljevu, prostorije SNS ograđene „zbog radova“
Glas Šumadije pre 3 satajoš 21 povezana

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 18 povezanih