Povezane vesti

"Niko me ne radi kao ti!" Jovana Jeremić objavila šok poruku posle susreta s bivšim mužem: "Gorim"

"Niko me ne radi kao ti!" Jovana Jeremić objavila šok poruku posle susreta s bivšim mužem: "Gorim"

Telegraf pre 25 dana
Voditeljka Jovana Jeremić prolazi kroz izuzetno emotivno period - nakon raskida veridbe sa biznismenom Draganom Stankovićem i smrti oca, najveću utehu pronašla je ni manje ni više nego u bivšem suprugu, Vojislavu Miloševiću. Iako su se razveli pre… »
Jovana Jeremić se oglasila nakon izlaska sa bivšim mužem: Poručila javno da je "niko ne radi toliko"

Jovana Jeremić se oglasila nakon izlaska sa bivšim mužem: Poručila javno da je "niko ne radi toliko"

Mondo pre 25 dana
Voditeljka je objavila fotografiju sa rečima za koje mnogi misle da su upućene novom izabraniku. Voditeljka Jovana Jeremić prolazi kroz emotivno težak period – nakon raskida veridbe sa Draganom Stankovićem, suočila se i sa gubitkom oca. U ovim izazovnim… »
"Mene niko ne radi kao ti": Jovana Jeremić nakon izlaska sa bivšim mužem ne prestaje da šokira: "Gorim" (foto)

"Mene niko ne radi kao ti": Jovana Jeremić nakon izlaska sa bivšim mužem ne prestaje da šokira: "Gorim" (foto)

Blic pre 25 dana
Voditeljka Jovana Jeremić prolazi kroz turbulentan period proteklih meseci otkako je najpre raskinula veridbu sa Draganom Stankovićem, a potom joj je i otac umro. Jovani je najveća podrška u ovim trenucima bivši suprug Vojislav Milošević, a mnogi misle… »

Vesti dana »