Povezane vesti
Ljubimac Grobara emotivno se oprostio od Partizana: „Žao mi je – okrenuće se sve!“
Vesti online pre 30 dana
Nemanja Nikolić, doskorašnji fudbaler Partizana, oprostio se od navijača. Nikolić je bio jedan od najvažnijih igrača u timu tokom prethodne dve sezone, ali je odlukom trenera Srđana Blagojevića odstranjen iz ekipe u finišu protekle. Tada je bilo jasno… »
Miljenik Grobara se emotivno oprostio od Partizana: "Zajedno kada su svi okretali glavu, ali znate već ono..."
Telegraf pre 30 dana
Došao je kraj i drugog mandata - Nemanja Nikolić više nije fudbaler Partizana. Iskusni napadač će uskoro zadužiti opremu Burirama junajteda sa Tajlanda, kao što smo prvi javili. Pre toga, došlo je vreme za opraštanje. Miljenik Grobara i čovek koji je… »
Ljubimac Grobara emotivno se oprostio od Partizana: „Žao mi je – okrenuće se sve!“
Sputnik pre 29 dana
Nemanja Nikolić, doskorašnji fudbaler Partizana, oprostio se od navijača. Nikolić je bio jedan od najvažnijih igrača u timu tokom prethodne dve sezone, ali je odlukom trenera Srđana Blagojevića odstranjen iz ekipe u finišu protekle. Tada je bilo jasno… »
Miljenik Grobara napustio Partizan: „Žao mi je što se završilo ovako, ali okrenuće se sve“
Danas pre 29 dana
Nemanja Nikolić više nije fudbaler Partizana. Iskusni napadač će uskoro zadužiti opremu Burirama junajteda sa Tajlanda. Miljenik navijača Partizana see emotivnom porukom putem Instagrama oprostio od crno-belih. Објава коју дели Nemanja Nikolić… »
"Žao mi je što se završilo ovako... Ali, znate već ono..." Nemanja Nikolić poslao emotivnu poruku navijačima Partizana…
Kurir pre 29 dana
Nemanja Nikolić naredne sezone igraće za tajlandski Buriram junajted i poslao je emotivnu poruku navijačima Partizana prilikom rastanka. Ljubimac Grobara, Nemanja Nikolić, završio je epizodu u Partizanu i naredne sezone nastupaće za tajlandski Buriram… »
Vesti dana »

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 5 satijoš 1 povezana