Povezane vesti

Uhapšen i četvrti mladić u Grčkoj zbog grupnog silovanja devojčice (14): Sam se javio policiji

Uhapšen i četvrti mladić u Grčkoj zbog grupnog silovanja devojčice (14): Sam se javio policiji

Blic pre 24 dana
Grčka policija saopštila je danas da je uhapšen i četvrti muškarac optužen za grupno silovanje 14-ogodišnje devojčice u Pireju. Radi se o 20-ogodišnjem muškarcu koji se sinoć sam javio Generalnoj policijskoj upravi Atine (GADA), prenosi "Katimerini"… »
Uhapšen traženi 20-godišnjak u slučaju silovanja 14-godišnje devojčice

Euronews pre 24 dana
Grčka policija saopštila je danas da je uhapšen i četvrti muškarac optužen za grupno silovanje 14-ogodišnje devojčice u Pireju. Radi se o 20-ogodišnjem muškarcu koji se sinoć sam javio Generalnoj policijskoj upravi Atine (GADA), prenosi Katimerini… »
Devojčicu (14) grupno silovali! Namamili je preko TikToka, pa se iživljavali nad njom u kući: Horor u Atini!

Devojčicu (14) grupno silovali! Namamili je preko TikToka, pa se iživljavali nad njom u kući: Horor u Atini!

Alo pre 24 dana
Silovanje se, prema tužbi koju je podnela majka maloletnice, navodno dogodilo u sredu, u ranim jutarnjim satima. Grčka policija saopštila je danas da je uhapšen i četvrti muškarac optužen za grupno silovanje 14-ogodišnje devojčice u Pireju. Radi se o… »

Politika pre 24 dana
ATINA – Grčka policija saopštila je danas da je uhapšen i četvrti muškarac optužen za grupno silovanje 14-ogodišnje devojčice u Pireju. Radi se o 20-ogodišnjem muškarcu koji se sinoć sam javio Generalnoj policijskoj upravi Atine (GADA), prenosi… »
Devojčicu (14) silovali maloletnici u Grčkoj! Novi detalji slučaja koji je šokirao region

Devojčicu (14) silovali maloletnici u Grčkoj! Novi detalji slučaja koji je šokirao region

Telegraf pre 24 dana
Devojčica (14) pretrpela je teške telesne povrede kada su je, kako se sumnja, silovala četvorica mladića, od kojih su dvojica maloletna! Jezivi slučaj je do srži potresao Grčku i čitav region, a policija je saopštila da je privela i četvrtog osumnjičenog… »

Vesti dana »