Povezane vesti

Slika stradalog Dejana iz Kragujevca sa ćerkom rastužila Srbiju: Uhapšen nasilnik koji je pretio čoveku puškom

Slika stradalog Dejana iz Kragujevca sa ćerkom rastužila Srbiju: Uhapšen nasilnik koji je pretio čoveku puškom

Telegraf pre 26 dana
Sumirano. Telegraf.rs objavljuje sve važne vesti iz crne hronike koje su se dogodile tokom jučerašnjeg dana. U Višem sudu u Beogradu juče je slušanjem audio snimaka presretnutih razgovora nastavljeno suđenje optuženima za planiranje ubistva Luke… »
U pratnji obezbeđenja u najvećoj tajnosti došao u Palatu pravde: Svi detalji prvog susreta Luke Bojovića i petorice optuženih…

U pratnji obezbeđenja u najvećoj tajnosti došao u Palatu pravde: Svi detalji prvog susreta Luke Bojovića i petorice optuženih…

Kurir pre 25 dana
Luka Bojović čije je ubistvo, prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu planirala petočlana kriminalna grupa, danas je potpuno neprimećeno uspeo da se pojavi u sudnici Višeg suda u kojoj je saslušan kao oštećeni. Inače, od povratka u… »
Luka Bojović ne tereti optužene za planiranje njegovog ubistva

NIN pre 25 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je Luka Bojović rekao da se ne pridružuje krivičnom gonjenju četvorice optuženih za planiranje njegovog ubistva i da ne ističe imovinsko pravni zahtev. Sudija je danas Bojoviću predočila nekoliko fotografija sa telefona… »

RTS pre 25 dana
Luka Bojović rekao je u Višem javnom sudu u Beogradu da se ne pridružuje krivičnom gonjenju četvorice optuženih za planiranje njegovog ubistva i da ne ističe imovinskopravni zahtev. Na ročištu u Višem sudu u Beogradu, sudija je Luki Bojoviću predočila… »
Svedočio luka Bojović Rekao je da ne tereti optužene za planiranje njegovog ubistva

Svedočio luka Bojović Rekao je da ne tereti optužene za planiranje njegovog ubistva

Alo pre 25 dana
Luka Bojović, kog je prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu petočlana grupa u maju prošle godine planirala da ubije u centru Beograda, izjavio je danas u Višem sudu u Beogradu da mu okrivljeni nisu poznati i da se ne pridružuje… »
Luka Bojović stigao u sud On bi trebalo da svedoči

Luka Bojović stigao u sud On bi trebalo da svedoči

Alo pre 25 dana
Luka Bojović je stigao u Palatu pravde, gde danas treba da svedoči u postupku protiv četvorice muškaraca optuženih za planiranje njegovog ubistva. U sudnici su u četvrtak preslušani presretnuti razgovori i poruke između optuženih Filipa Karavelića i Saše… »
Drugo pojavljivanje u javnosti, potpuno neprimećeno došao u Palatu pravde: Svi detalji ispitivanja Luke Bojovića

Drugo pojavljivanje u javnosti, potpuno neprimećeno došao u Palatu pravde: Svi detalji ispitivanja Luke Bojovića

Mondo pre 25 dana
Luka Bojović, koji je prema navodima optužnice bio meta petočlane kriminalne grupe, pojavio se danas u sudnici Višeg suda u Beogradu, gde je saslušan kao oštećeni. Luka Bojović, čije je ubistvo, prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu… »
Bojović svedočio u postupku optuženih za planiranje njegovog ubistva: Ne pridružuje se krivičnom gonjenju

Bojović svedočio u postupku optuženih za planiranje njegovog ubistva: Ne pridružuje se krivičnom gonjenju

NIN pre 25 dana
Luka Bojović je stigao u Palatu pravde gde danas svedoči u postupku protiv četvorice muškaraca optuženih za planiranje njegovog ubistva. Bojović je rekao da se ne pridružuje krivičnom gonjenju četvorice optuženih za planiranje njegovog ubistva i da ne… »

Euronews pre 25 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je Luka Bojović rekao da se ne pridružuje krivičnom gonjenju četvorice optuženih za planiranje njegovog ubistva i da ne ističe imovinsko pravni zahtev. Sudija je danas Bojoviću predočila nekoliko fotografija sa telefona… »

Politika pre 25 dana
Policija mi je rekla da mi je ugrožena bezbednost, imam dva blindirana "audija": Svedočenje Luke Bojovića

Policija mi je rekla da mi je ugrožena bezbednost, imam dva blindirana "audija": Svedočenje Luke Bojovića

Telegraf pre 25 dana

Insajder pre 25 dana

RTV pre 25 dana
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je Luka Bojović rekao da se ne pridružuje krivičnom gonjenju četvorice optuženih za planiranje njegovog ubistva i da ne ističe imovinsko pravni zahtev. Sudija je danas Bojoviću predočila nekoliko fotografija sa… »
"Policija me je obavestila da mi je bezbednost ugrožena": Evo šta je ispričao Luka Bojović pred sudom: Prikazane mu i slike…

"Policija me je obavestila da mi je bezbednost ugrožena": Evo šta je ispričao Luka Bojović pred sudom: Prikazane mu i slike…

Blic pre 25 dana
Luka Bojović svedočio je danas na suđenju optuženima za planiranje njegovog ubistva u Palati pravde u Beogradu. Kako saznajemo, njemu su na današnjem suđenju prikazane fotografije automobila za koje se sumnja da je pripadao njemu, a koji su okrivljeni… »
"Saznao sam da mi je bezbednost ugrožena": Otkriveno šta je Luka Bojović rekao pred Višim sudom

"Saznao sam da mi je bezbednost ugrožena": Otkriveno šta je Luka Bojović rekao pred Višim sudom

Mondo pre 25 dana
Luka Bojović je na suđenju izjavio da ne poznaje osumnjičene koji su planirali njegovo ubistvo i da se neće pridružiti krivičnom gonjenju. Luka Bojović svedočio je danas na suđenju optuženima za planiranje njegovog ubistva u Palati pravde u Beogradu… »
"Koristim 2 blindirana audija a8, ali..." Luka Bojović svedočio u postupku protiv petorke optužene za planiranje njegove…

"Koristim 2 blindirana audija a8, ali..." Luka Bojović svedočio u postupku protiv petorke optužene za planiranje njegove…

Kurir pre 25 dana
U postupku protiv petorice okrivljenih za planiranje njegove likvidacije, Bojović je svedočio u svojstvu oštećenog. Luka Bojović, kog je prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu petočlana grupa u maju prošle godine planirala da ubije u… »
Luka Bojović stigao u Viši sud: Sproveden kroz garažu, svedoči u postupku optuženih za njegovo ubistvo

Luka Bojović stigao u Viši sud: Sproveden kroz garažu, svedoči u postupku optuženih za njegovo ubistvo

Mondo pre 25 dana
Luka Bojović je u svojstvu svedoka stigao u Viši sud u Beogradu. Luka Bojović je stigao u Palatu pravde gde danas treba da svedoči u postupku protiv četvorice muškaraca optuženih za planiranje njegovog ubistva. U sudnici su u četvrtak preslušani… »
Luka Bojović oči u oči sa osumjičenima za pripremu njegovog ubistva: Jednog pogledao i obratio se sudiji

Luka Bojović oči u oči sa osumjičenima za pripremu njegovog ubistva: Jednog pogledao i obratio se sudiji

Telegraf pre 25 dana
Luka Bojović danas je došao u Višu sud u Beogradu kako bi rekao da li poznaje okrivljene kojima se sudi za pripremu njegovog ubistva. Naime, u maju prošle godine, petočlana grupa planirala je da likvidira Bojovića u centru Beograda, a on je danas pred… »
Luka Bojović stigao u Palatu pravde: Svedoči u postupku optuženih za njegovo ubistvo

Luka Bojović stigao u Palatu pravde: Svedoči u postupku optuženih za njegovo ubistvo

Blic pre 26 dana
Luka Bojović je stigao u Palatu pravde gde danas treba da svedoči u postupku protiv četvorice muškaraca optuženih za planiranje njegovog ubistva. U sudnici su u četvrtak preslušani presretnuti razgovori i poruke između optuženih Filipa Karavelića i Saše… »
Luka Bojović stigao u Palatu pravde: Kroz garažu ušao u sud, a sve zbog ovoga!

Luka Bojović stigao u Palatu pravde: Kroz garažu ušao u sud, a sve zbog ovoga!

Kurir pre 26 dana
U postupku koji se vodi pred Višim sudom u Beogradu Bojović ima status oštećenog. Luka Bojović došao je danas u Viši sud u Beogradu, gde je pozvan da svedoči na suđenju grupi koja je planirala njegovu likvidaciju u Beogradu. Bojović je u Palatu pravde… »
Luka Bojović stigao u Viši sud: Očekuje se njegovo svedočenje

Luka Bojović stigao u Viši sud: Očekuje se njegovo svedočenje

Telegraf pre 26 dana
Luka Bojović je stigao u Palatu pravde gde danas treba da svedoči u postupku protiv četvorice muškaraca optuženih za planiranje njegovog ubistva. U sudnici su u četvrtak preslušani presretnuti razgovori i poruke između optuženih Filipa Karavelića i Saše… »

Vesti dana »