Povezane vesti
Reditelja Stevana Filipovića priveli zbog navodnog saobraćajnog prekršaja
Nedeljnik pre 24 dana
Policija je pustila na slobodu profesora FDU Stevana Filipovića, prenosi portal N1. Kako je ranije javljeno, Filipović je stajao s telefonom i snimao obraćanje predsednika Demokratske stranke Srđana Milivojevića, koji je policiji pročitao šta su njihove… »
Reditelj Stevan Filipović priveden, pa pušten iz pritvora
Danas pre 24 dana
Reditelj i profesor Fakulteta dramskih umetnosti Stevan Filipović, koji je pre dva dana postao simbol građanskog otpora kada je pred policijskim kordonima pročitao zakletvu koju su pripadnici MUP-a dužni da poštuju, priveden je ispred Policijske uprave u… »
„Iako im je cilj teror, nisu me uplašili, vidi se da je policiji svega dosta“: Prva izjava Stevana Filipovića nakon puštanja…
Nova pre 24 dana
Dobro sam, evo me i dalje ispred policijske stanice, kaže za Nova.rs reditelj i profesor FDU Stevan Filipović, nakon što je priveden u PU Majke Jevrosime, pa pušten. – Ovo ne sme da nas na bilo koji način uplaši. Mene nije. Cilj ove akcije je teror –… »
Stevan Filipović pušten iz PU u Majke Jevrosime
N1 Info pre 24 dana
Policija je pustila na slobodu profesora FDU Stevana Filipovića ispred PU u Majke Jevrosime. Filipović je priveden nakon što je stajao i telefonom snimao obraćanje predsednika Demokratske stranke Srđana Milivojevića, koji je policiji pročitao šta su… »
Filipović priveden zbog saobraćajnog prekršaja: "Pitao sam policajce zašto ne mogu u Pionirski park"
N1 Info pre 24 dana
Reditelj Stevan Filipovoić, koji je danas priveden u Policijsku stanicu u Ulici majke Jevrosime, a ond ai pušten, rekao je za N1 da mu se na teret stavlja "saobraćajni prekršaj". On je, kako kaže, priveden dok je stajao na ulici i slušao kako predsednik… »
Profesor FDU-a snimio svoje hapšenje: Mesto mi je sa mojim studentima
Luftika pre 24 dana
Policija je privela profesora FDU Stevana Filipovića ispred PU u Majke Jevrosime. Zanimljivo je da je Filipović sam snimio svoje hapšenje. On je stajao s telefonom u rukama i snimao obraćanje predsednika Demokratske stranke Srđana Milivojevića, koji je… »
Profesor FDU Stevan Filipović sam snimio svoje hapšenje VIDEO
Nova pre 24 dana
Policija je privela profesora FDU Stevana Filipovića ispred PU u Majke Jevrosime. Zanimljivo je da je Filipović sam snimio svoje hapšenje. A post shared by Stevan Filipovic 🏳️🌈 (@sejtanov_radnik) On je stajao s telefonom u rukama i snimao obraćanje… »
Vesti dana »

Putnik na letu od Londona do Glazgova pretio bombom, mreže bruje o "Srbinu heroju" koji ga je obuzdao
Euronews pre 4 satijoš 28 povezanih

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 8 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih