Povezane vesti
Ovaj momak je godinama pevao u podzemnom prolazu, a onda je u Skadarliji sreo Sergeja, ostvario mu je san
Hello 04.07.2025
Pre samo nekoliko dana Sergej Ćetković je vraćajući se sa suprugom Kristinom i koleginicom Aleksandrom Radović kući, u Skadarliji sreo dva momka, koja su na gitari zasvirali njegov veliki hit "Nisu mi dali da te volim". Snimak se brzinom svetlosti širio… »
Ovaj momak je godinama pevao u podzemnom prolazu, a onda je u Skadarliji sreo Sergeja, ostvario mu je san
Hello 04.07.2025
Pre samo nekoliko dana Sergej Ćetković je vraćajući se sa suprugom Kristinom i koleginicom Aleksandrom Radović kući, u Skadarliji sreo dva momka, koja su na gitari zasvirali njegov veliki hit "Nisu mi dali da te volim". Snimak se brzinom svetlosti širio… »
Viralni snimak iz Skadarlije prerastao u pesmu: Sergej Ćetković snimio novu verziju hitu “Nisu mi dali da te volim”
Nova 04.07.2025
Nedavni viralni snimak iz Skadarlije, na kojem Sergej Ćetković zajedno sa uličnim sviračima peva svoj hit “Nisu mi dali da te volim”, izazvao je ogroman broj reakcija i postao viralan širom regiona. Inspirisan tim spontanim trenutkom i podrškom publike… »
Vesti dana »
Nemačke vlasti identifikovale dvojicu osumnjičenih za napad na aerodrom: Jedan državljanin Rusije, drugi Letonije
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Zaoštravanje odnosa zbog vazdušnog prostora i optužbi za napade dronovima
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 35 povezanih
CENTKOM negirao da su američke snage gađale civile na svadbi u Iranu
Politika pre 1 satjoš 66 povezanih
Stranka Srbija centar: Brutalna politička inkvizicija u Jovinoj gimnaziji u Novom Sadu
Beta pre 59 minutajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Beta pre 5 satijoš 35 povezanih