Povezane vesti
Ovaj momak je godinama pevao u podzemnom prolazu, a onda je u Skadarliji sreo Sergeja, ostvario mu je san
Hello pre 25 dana
Pre samo nekoliko dana Sergej Ćetković je vraćajući se sa suprugom Kristinom i koleginicom Aleksandrom Radović kući, u Skadarliji sreo dva momka, koja su na gitari zasvirali njegov veliki hit "Nisu mi dali da te volim". Snimak se brzinom svetlosti širio… »
Ovaj momak je godinama pevao u podzemnom prolazu, a onda je u Skadarliji sreo Sergeja, ostvario mu je san
Hello pre 25 dana
Pre samo nekoliko dana Sergej Ćetković je vraćajući se sa suprugom Kristinom i koleginicom Aleksandrom Radović kući, u Skadarliji sreo dva momka, koja su na gitari zasvirali njegov veliki hit "Nisu mi dali da te volim". Snimak se brzinom svetlosti širio… »
Viralni snimak iz Skadarlije prerastao u pesmu: Sergej Ćetković snimio novu verziju hitu “Nisu mi dali da te volim”
Nova pre 25 dana
Nedavni viralni snimak iz Skadarlije, na kojem Sergej Ćetković zajedno sa uličnim sviračima peva svoj hit “Nisu mi dali da te volim”, izazvao je ogroman broj reakcija i postao viralan širom regiona. Inspirisan tim spontanim trenutkom i podrškom publike… »
Vesti dana »

(BLOG) Protesti podrške Novom Pazaru širom zemlje: Građani ispred prostorija SNS u Kraljevu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu
N1 Info pre 30 minutajoš 81 povezana

VIDEO Protest ispred prostorija SNS u Novom Sadu: Žandarmerija potisnula građane
Radio 021 pre 6 minutajoš 27 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 50 povezanih

Protest ispred zgrade DUNP nakon izbacivanja studenata, prisutna i interventna jedinica
Euronews pre 9 satijoš 48 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane