Повезане вести

У сусрет финалу "Звезде Гранда" Сузана Јовановић открила да ли ће се мешати у одлуке компаније: "Можда сам могла да искористим…

У сусрет финалу "Звезде Гранда" Сузана Јовановић открила да ли ће се мешати у одлуке компаније: "Можда сам могла да искористим…

Блиц 04.07.2025
Сутра увече се одржава велико финале такмичења "Звезде Гранда", а удовица Саше Поповића, Сузана Јовановић проговорила је о томе за шта ће надаље да буде задужена, када су послови у компанији у питању. Она није могла, а да за… »
Сузана Јовановић о будућности у компанији и финалу Звезда Гранда: "Не видим себе..."

Сузана Јовановић о будућности у компанији и финалу Звезда Гранда: "Не видим себе..."

Телеграф 04.07.2025
Сутра увече на програму је велико финале популарног музичког такмичења "Звезде Гранда", а удовица Саше Поповића, Сузана Јовановић, отворено је говорила о својој будућој улози у компанији и фаворитима овогодишњег финала. Сузана… »
Сузана Јовановић се огласила пред финале зг: Открила да ли ће се од сада мешати у одлуке компаније

Сузана Јовановић се огласила пред финале зг: Открила да ли ће се од сада мешати у одлуке компаније

Мондо 04.07.2025
Удовица Саше Поповића истакла је свој став по питању "Звезда Гранда" Велико финале такмичења Звезде Гранда заказано је за сутра увече, а тим поводом огласила се Сузана Јовановић, удовица Саше Поповића, откривши какву ће улогу… »
"Њега ми је Сале оставио у аманет" Овај актуелни финалиста "Звезда Гранда" је фаворит Сузане Јовановић: Сашу упознао још пре…

"Њега ми је Сале оставио у аманет" Овај актуелни финалиста "Звезда Гранда" је фаворит Сузане Јовановић: Сашу упознао још пре…

Курир 04.07.2025
Певачица и удовица естрадног мага Саше Поповића, Сузана Јовановић, појавила се на финалној вечери „Звезда Гранда“ како би победнику уручила специјалну награду – плакету са ликом покојног супруга и творца Гранда. Изненада је дошло… »

Вести дана »