Povezane vesti
U susret finalu "Zvezde Granda" Suzana Jovanović otkrila da li će se mešati u odluke kompanije: "Možda sam mogla da iskoristim…
Blic pre 28 dana
Sutra uveče se održava veliko finale takmičenja "Zvezde Granda", a udovica Saše Popovića, Suzana Jovanović progovorila je o tome za šta će nadalje da bude zadužena, kada su poslovi u kompaniji u pitanju. Ona nije mogla, a da za Blic ne otkrije i ko joj… »
Suzana Jovanović o budućnosti u kompaniji i finalu Zvezda Granda: "Ne vidim sebe..."
Telegraf pre 27 dana
Sutra uveče na programu je veliko finale popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a udovica Saše Popovića, Suzana Jovanović, otvoreno je govorila o svojoj budućoj ulozi u kompaniji i favoritima ovogodišnjeg finala. Suzana je otkrila da će ostati… »
Suzana Jovanović se oglasila pred finale zg: Otkrila da li će se od sada mešati u odluke kompanije
Mondo pre 27 dana
Udovica Saše Popovića istakla je svoj stav po pitanju "Zvezda Granda" Veliko finale takmičenja Zvezde Granda zakazano je za sutra uveče, a tim povodom oglasila se Suzana Jovanović, udovica Saše Popovića, otkrivši kakvu će ulogu ubuduće imati u okviru… »
"Njega mi je Sale ostavio u amanet" Ovaj aktuelni finalista "Zvezda Granda" je favorit Suzane Jovanović: Sašu upoznao još pre…
Kurir pre 27 dana
Pevačica i udovica estradnog maga Saše Popovića, Suzana Jovanović, pojavila se na finalnoj večeri „Zvezda Granda“ kako bi pobedniku uručila specijalnu nagradu – plaketu sa likom pokojnog supruga i tvorca Granda. Iznenada je došlo do prekida muzičkog… »
Vesti dana »

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 5 satijoš 5 povezanih

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane