Povezane vesti
"Prevare me lože": Kija Kockar zašla u intimu, progovorila i o filmovima za odrasle: "Volim mlađe"
Blic pre 30 dana
Kija Kockar progovorila je o temi o kojoj mnogi ćute, pa je tako otkrila da gleda filmove za odrasle. Kija Kockar je u emisiji kod Goce Tržan pokrenula "ženske teme", pa su tako njih dve razgovarale o najintimnijim stvarima bez ustručavanja. Kija je… »
"Lože me prevare" Kija Kockar bez zadrške o intimi, otkrila i da gleda filmove za odrasle: Volim mlađe!
Telegraf pre 29 dana
Multimedijalna ličnost Kija Kockar gostovala je u emisiji kod Goce Tržan, gde su bez zadrške razgovarale o najintimnijim ženskim temama. Tom prilikom, Kija je otvoreno govorila o svom razvodu od Slobe Radanovića, ljubavi, muškarcima, ali i temama o… »
"Prevara me zapravo loži" Kija Kockar nakon mnogo godina šokirala priznanjem, iznela detalje o intimi: Volim filmove za…
Kurir pre 29 dana
Bivša rijaliti učesnica Kija Kockar i pevačica Goca Tržan su bez dlake na jeziku govorile o najintimijim stvarima. Kija je progovorila o razvodu od pevača Slobe Radanovića, prevari, udvaranju muškarca, ali i mnogim drugim emotivnim temama iz života o… »
"Prevare me lože" Kija Kockar nakon mnogo godina šokirala priznanjem, ovo niko nije očekivao!
Alo pre 29 dana
Kija je otvorila dušu i progovorila o razvodu od pevača Slobe Radanovića. Poznatoj gradskoj faci ovo nije poljuljalo samopouzdanje, već je nastavila u svom stilu. U novoj epizodi svoje emisije Goca je ugostila Kiju Kockar, a njih dve su bez dlake na… »
Vesti dana »

Građanima stižu lažne kazne sa saobraćajne prekršaje: Kragujevačka policija upozorava na SMS prevaru koja danima kruži
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

Gnusno! Žan-Noel Baro osudio snimke izraelaskih talaca u Pojasu Gaze: Njihova muka mora da se završi
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana