Povezane vesti

"Prevare me lože": Kija Kockar zašla u intimu, progovorila i o filmovima za odrasle: "Volim mlađe"

"Prevare me lože": Kija Kockar zašla u intimu, progovorila i o filmovima za odrasle: "Volim mlađe"

Blic pre 30 dana
Kija Kockar progovorila je o temi o kojoj mnogi ćute, pa je tako otkrila da gleda filmove za odrasle. Kija Kockar je u emisiji kod Goce Tržan pokrenula "ženske teme", pa su tako njih dve razgovarale o najintimnijim stvarima bez ustručavanja. Kija je… »
"Lože me prevare" Kija Kockar bez zadrške o intimi, otkrila i da gleda filmove za odrasle: Volim mlađe!

"Lože me prevare" Kija Kockar bez zadrške o intimi, otkrila i da gleda filmove za odrasle: Volim mlađe!

Telegraf pre 29 dana
Multimedijalna ličnost Kija Kockar gostovala je u emisiji kod Goce Tržan, gde su bez zadrške razgovarale o najintimnijim ženskim temama. Tom prilikom, Kija je otvoreno govorila o svom razvodu od Slobe Radanovića, ljubavi, muškarcima, ali i temama o… »
"Prevara me zapravo loži" Kija Kockar nakon mnogo godina šokirala priznanjem, iznela detalje o intimi: Volim filmove za…

"Prevara me zapravo loži" Kija Kockar nakon mnogo godina šokirala priznanjem, iznela detalje o intimi: Volim filmove za…

Kurir pre 29 dana
Bivša rijaliti učesnica Kija Kockar i pevačica Goca Tržan su bez dlake na jeziku govorile o najintimijim stvarima. Kija je progovorila o razvodu od pevača Slobe Radanovića, prevari, udvaranju muškarca, ali i mnogim drugim emotivnim temama iz života o… »
"Prevare me lože" Kija Kockar nakon mnogo godina šokirala priznanjem, ovo niko nije očekivao!

"Prevare me lože" Kija Kockar nakon mnogo godina šokirala priznanjem, ovo niko nije očekivao!

Alo pre 29 dana
Kija je otvorila dušu i progovorila o razvodu od pevača Slobe Radanovića. Poznatoj gradskoj faci ovo nije poljuljalo samopouzdanje, već je nastavila u svom stilu. U novoj epizodi svoje emisije Goca je ugostila Kiju Kockar, a njih dve su bez dlake na… »

Vesti dana »