Povezane vesti
"Vesna Zmijanac me je zvala da živim kod nje": Pevačica razmišlja da se preseli kod koleginice: "Želim kućerak, rekla je da mi…
Blic pre 26 dana
Pevačica Vesna Zmijanac našla je mir u kući na Bukulji, a jednom prilikom je njena koleginica otkrila da joj je ponudila deo placa. Naime, Zorica Marković takođe živi van beogradske gužve, ali kako je istakla u Jajincima više nema privatnost kakvu je… »
"Uzimala sam sve što je pored kontejnera i nije me sramota" Folkerka (72) ne nastupa tako često: "Ne bih mogla da živim samo…
Blic pre 26 dana
Nada Topčagić otkrila je da sve što nađe pored kontejnera ponese kući. Pevačica je i priznala od čega žive ona i njen suprug, s obzirom na to da više ne nastupa tako često kao nekada. Naime, kako je ispričala Nada Topčagić sve što nađe na ulici ponese i… »
Vesti dana »

Žena poginula dok je pokušavala da se spase od cunamija: Jezive scene, vozilo završilo u provaliji (Video)
Mondo pre 3 minutajoš 210 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 3 satajoš 22 povezane

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 18 povezanih