Povezane vesti
"Vesna Zmijanac me je zvala da živim kod nje": Pevačica razmišlja da se preseli kod koleginice: "Želim kućerak, rekla je da mi…
Blic pre 3 dana
Pevačica Vesna Zmijanac našla je mir u kući na Bukulji, a jednom prilikom je njena koleginica otkrila da joj je ponudila deo placa. Naime, Zorica Marković takođe živi van beogradske gužve, ali kako je istakla u Jajincima više nema privatnost kakvu je… »
"Uzimala sam sve što je pored kontejnera i nije me sramota" Folkerka (72) ne nastupa tako često: "Ne bih mogla da živim samo…
Blic pre 3 dana
Nada Topčagić otkrila je da sve što nađe pored kontejnera ponese kući. Pevačica je i priznala od čega žive ona i njen suprug, s obzirom na to da više ne nastupa tako često kao nekada. Naime, kako je ispričala Nada Topčagić sve što nađe na ulici ponese i… »
Vesti dana »

Snažno nevreme počinje za 2 sata u Srbiji: Novo hitno upozorenje RHMZ (Foto)
Mondo pre 7 minutajoš 34 povezane

uživo Blokade u Srbiji: Privedenima u Užicu određeno zadržavanje, najavljen protest
NIN pre 58 minutajoš 34 povezane

Kragujevac među najtoplijim gradovima u Srbiji – termometri već ujutru pokazali 32 stepena
iKragujevac pre 2 satajoš 56 povezanih

Vojvodina oterala Hrvata, Partizan se odmah oglasio: Išao da sluša Tompsona i ujedinio Srbe
Mondo pre 22 minutajoš 30 povezanih

(Video) Novi brutalan udarac za Putina! Ukrajinski dronovi gađali ključni strateški objekat na jugu Rusije, gori rafinerija nafte
Blic pre 3 minutajoš 24 povezane