Povezane vesti
Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC
BBC News pre 25 dana
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta… »
Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC
Radio 021 pre 25 dana
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko… »
NIN pre 25 dana
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »
Južne vesti pre 25 dana
SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog… »
Danas pre 25 dana
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres u Rusiji, evakuacije u Americi i Japanu zbog cunamija
BBC News pre 9 minutajoš 40 povezanih

Dok su operisali pacijenta, počeo je strašan zemljotres Hirurzi su munjevito reagovali - kamera je sve zabeležila
Alo pre 39 minutajoš 76 povezanih

Nevreme na Ognjenu Mariju je loš znak: Narodno verovanje kaže da grmljavina i oluja donose nesreću!
U centar pre 24 minutajoš 23 povezane

Dačić: Uhapšeno desetoro u Novom Pazaru, policija nije ulazila na Univerzitet, niti je nekog napala
Beta pre 9 minutajoš 19 povezanih

Oblačno jutro, popodne razvedravanje, pa sunčano do nedelje
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane