Povezane vesti
Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC
BBC News 04.07.2025
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta… »
Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC
Radio 021 04.07.2025
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko… »
NIN 04.07.2025
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »
Južne vesti 04.07.2025
SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog… »
Danas 04.07.2025
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »
Vesti dana »

Ko je istoričar iz Beograda koji je Putina pitao šta misli o „obojenoj revoluciji“ u Srbiji
Nova pre 1 satjoš 61 povezana

Vučić o sankcijama NIS-u: Amerikanci neće prihvatiti ponudu Rusa VIDEO
B92 pre 3 satajoš 27 povezanih

Zbog snega vanredna situacija u tri opštine, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
RTS pre 26 minutajoš 152 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane

Đoković ponovo ispisao istoriju, pa Hrvatu poslao poruku u tri reči! FOTO
B92 pre 12 minutajoš 33 povezane