Povezane vesti
Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC
BBC News 04.07.2025
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta… »
Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC
NIN 04.07.2025
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »
Južne vesti 04.07.2025
SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog… »
Danas 04.07.2025
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »
Radio 021 04.07.2025
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko… »
Vesti dana »
Dijana Hrka za Nedeljnik o prekidu štrajka glađu: „Dobila sam pismo od dvoje dece i razmišljala šta pametno da uradim“
Nedeljnik pre 6 satijoš 50 povezanih
Direktor NIS-a: „Akcionari aktivno pregovaraju sa SAD, očekuje se argumentovan zahtev za novu licencu“
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane
Dani odluke za NIS – direktor pisao zaposlenima, uskoro novi zahtev za licencu, naftne kompanije povećavaju uvoz
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih