Povezane vesti

Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC

Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC

BBC News pre 25 dana
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta… »

Radio 021 pre 25 dana
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko… »

NIN pre 25 dana
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »

Južne vesti pre 25 dana
SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog… »

Danas pre 25 dana
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »

Vesti dana »