Povezane vesti
Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC
BBC News 04.07.2025
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta… »
Video sam kolege da pucaju na gladne Palestince, kaže humanitarni radnik u Gazi za BBC
Radio 021 04.07.2025
Humanitarna fondacija Gaze, koju podržavaju Izrael i SAD, snažno je negirala ove navode. SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko… »
NIN 04.07.2025
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »
Južne vesti 04.07.2025
SUPPLIED Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog… »
Danas 04.07.2025
Bivši humanitarni radnik, angažovan na poslovima obezbeđenja mesta za distribuciju pomoći u Gazi, rekao je za BBC da je bio svedok kako su kolege nekoliko puta otvorile vatru na gladne Palestince koji nisu predstavljali pretnju, između ostalog, i iz… »
Vesti dana »
Vučić u Davosu: Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
Sputnik pre 7 minutajoš 51 povezana
Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 7 satijoš 31 povezana
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 2 satajoš 6 povezanih
Beogradska filharmonija protiv odluke da Suđić bude v.d. direktor: „Moralno neprihvatljivo zbog istorije odnosa sa zaposlenima“
Nedeljnik pre 23 minutajoš 20 povezanih