Повезане вести

"Потезао пиштољ на Беливука, морао сам да га проспем, жао ми што га живог нисмо касапили" Скај открио улоге Звицерових…

"Потезао пиштољ на Беливука, морао сам да га проспем, жао ми што га живог нисмо касапили" Скај открио улоге Звицерових…

Курир 04.07.2025
Килибарда препричавао Игору Божовићу како је убио шкаљарца Дамира Хоџића, чим је овај кренуо на Беливука. "Потезао пиштољ на Вељу (Беливука), морао сам да га проспем", пише наводно у једној поруци када је Марко Килибарда… »
Саслушани звицерови сарадници ухапшени у Београду: Сумњиче се за учешће у отмици и 2 убиства, а овако су одлучили да се бране…

Саслушани звицерови сарадници ухапшени у Београду: Сумњиче се за учешће у отмици и 2 убиства, а овако су одлучили да се бране…

Курир 04.07.2025
Ухапшени сарадници одбеглог вође кавачког клана Радоја Звицера, Марко Килибарда и Александар Пауновић, саслушани су данас пред Трећим основним јавним тужилаштвом у Београду, где су се, како Курир сазнаје, бранили ћутањем! -… »
Звицерови сарадници доведени на саслушање: Ево како су се бранили

Звицерови сарадници доведени на саслушање: Ево како су се бранили

Блиц 04.07.2025
У великој заједничкој акцији Јавног тужилаштва за организовани криминал и ФАСТ тима за циљане потраге МУП Србије припадници УКП су након идентификације и лоцирања ухапсили сараднике одбеглог Радоја Звицера, вође ''кавачког… »
Кавчани ухапшени у Београду тражени због 3 убиства: Један од њих убио Хоџића док га је држао Вељко Беливук

Кавчани ухапшени у Београду тражени због 3 убиства: Један од њих убио Хоџића док га је држао Вељко Беливук

Телеграф 04.07.2025
Видео: Пали припадници кавачког клана и сарадници Радоја Звицера у Београду: Снимци хапшења. Сарадници вође кавачког клана Радоја Звицера Марко Килибарда и Александар Пауновић, за којима је расписана црвена Интерполова потерница… »

Вести дана »