Povezane vesti
"Potezao pištolj na Belivuka, morao sam da ga prospem, žao mi što ga živog nismo kasapili" Skaj otkrio uloge Zvicerovih…
Kurir pre 23 dana
Kilibarda prepričavao Igoru Božoviću kako je ubio škaljarca Damira Hodžića, čim je ovaj krenuo na Belivuka. "Potezao pištolj na Velju (Belivuka), morao sam da ga prospem", piše navodno u jednoj poruci kada je Marko Kilibarda objašnjavao Igoru Božoviću… »
Saslušani zvicerovi saradnici uhapšeni u Beogradu: Sumnjiče se za učešće u otmici i 2 ubistva, a ovako su odlučili da se brane…
Kurir pre 23 dana
Uhapšeni saradnici odbeglog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, Marko Kilibarda i Aleksandar Paunović, saslušani su danas pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, gde su se, kako Kurir saznaje, branili ćutanjem! - Uhašeni Kilibarda i Paunović… »
Zvicerovi saradnici dovedeni na saslušanje: Evo kako su se branili
Blic pre 23 dana
U velikoj zajedničkoj akciji Javnog tužilaštva za organizovani kriminal i FAST tima za ciljane potrage MUP Srbije pripadnici UKP su nakon identifikacije i lociranja uhapsili saradnike odbeglog Radoja Zvicera, vođe ''kavačkog klana''. Uhapšeni su… »
Kavčani uhapšeni u Beogradu traženi zbog 3 ubistva: Jedan od njih ubio Hodžića dok ga je držao Veljko Belivuk
Telegraf pre 24 dana
Video: Pali pripadnici kavačkog klana i saradnici Radoja Zvicera u Beogradu: Snimci hapšenja. Saradnici vođe kavačkog klana Radoja Zvicera Marko Kilibarda i Aleksandar Paunović, za kojima je raspisana crvena Interpolova poternica zbog tri ubistva… »
Vesti dana »

Danas malo svežije: Pre podne kratkotrajna kiša, uveče se očekuje nestabilnije vreme
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih

Ovako izgleda nova ATP lista: Evo gde se nalazi Novak Đoković pred odlučujuće mečeve za US Open
Telegraf pre 39 minutajoš 29 povezanih

Ružić: Nisam spreman da nazivam mlade teroristima, nacistima, izdajnicima i špijunima
NIN pre 49 minutajoš 7 povezanih