Povezane vesti
Kućo, prazna li si: Vlado Georgiev bol ne krije, više ništa neće biti isto
Hello pre 28 dana
Potresna poruka Vlade Georgieva iz porodične kuće Vlado Georgiev u oktobru prošle godine ostao je bez majke Borke, koja je preminula posle duže bolesti. - Sinoć je otišla moja majka i moja snaga, moja nerazmaženost, moja kritika i moj sudija, moja… »
Kućo, prazna li si… Georgiev se oglasio povodom velikog gubitka
Svet & Skandal pre 28 dana
Objava Vlade Georgieva na društvenoj mreži X duboko je dirnula njegove pratioce i širu javnost. Popularni muzičar, poznat po tome što brižljivo čuva svoju privatnost i retko govori o ličnim temama, podelio je emotivne reči iz rodnog Herceg Novog, povodom… »
"Kućo, prazna li si..." Vlado Georgiev skrhan tugom zbog velikog gubitka: Oglasio se potresnom porukom iz Crne Gore
Kurir pre 28 dana
Pevač Vlado Georgiev podelio je potresnu poruku na društvenoj mreži Iks. On se oglasio iz rodnog Herceg Novog, u kojoj je izrazio tugu zbog gubitka majke Borke, koja je preminula krajem oktobra prošle godine nakon duge borbe s bolešću. Georgiev je uvek… »
"Kućo, prazna li si": Vlado Georgiev slomljen od bola, oglasio se potresnom porukom iz roditeljskog doma
Mondo pre 28 dana
Vlado Georgiev prvi put je otišao u kuću svojih roditelja nakon gubitka majke Borke. Pevač Vlado Georgiev podelio je emotivnu poruku iz rodnog Herceg Novog, izražavajući bol zbog gubitka majke Borke, koja je preminula krajem oktobra prošle godine nakon… »
"Kućo, prazna li si..." Vlado Georgiev skrhan tugom zbog gubitka: Oglasio se potresnom porukom iz Herceg Novog
Telegraf pre 28 dana
Pevač Vlado Georgiev podelio je s javnošću potresnu poruku iz rodnog Herceg Novog, u kojoj je izrazio tugu zbog gubitka majke Borke, koja je preminula krajem oktobra prošle godine nakon duge borbe s bolešću. Iako je decenijama prisutan na javnoj sceni… »
Vesti dana »

Još u subotu sunčano i toplo, pa kratkotrajna promena vremena
Vranje news pre 5 minutajoš 18 povezanih

N1 saznaje: Noćas u TOK počela saslušanja uhapšenih u slučaju „nadstrešnica“: Saslušani Momirović i Šurlan
Glas Zaječara pre 45 minutajoš 10 povezanih