Povezane vesti
"Video sam dim koji izbija sa krova kuće" Radnik Vodovoda sprečio katastrofu
Alo 04.07.2025
Prava drama odigrala se jutros u selu Petropolje kod Kraljeva, kada je požar zahvatio kuću u kojoj se, prema rečima meštana, nalazi i mlekara. Zahvaljujući hrabrosti Ivka Đakovića, tihog heroja i radnika JKP „Vodovod“ Kraljevo, sprečena je veća… »
Video dim i odmah istrčao iz kamiona da upozori ukućane: Heroj čiji je posao voda a spasio je ljude od vatre
Telegraf 04.07.2025
Dramatično je jutros bilo u selu Petropolje kod Kraljeva kada je požar zahvatio kuću u kojoj se, prema rečima meštana, nalazi i mlekara. Međutim, zahvaljujući hrabrosti Ivka Đakovića, tihog heroja i radnika JKP "Vodovod" Kraljevo, sprečena je veća… »
"Video sam dim kako izbija sa krova kuće": Ivko je heroj dana! Ovako je radnik Vodovoda sprečio katastrofu u selu kod Kraljeva…
Blic 04.07.2025
Prava drama odigrala se jutros u selu Petropolje kod Kraljeva kada je požar zahvatio kuću u kojoj se, prema rečima meštana, nalazi i mlekara. Zahvaljujući hrabrosti Ivka Đakovića, tihog heroja i radnika JKP "Vodovod" Kraljevo, sprečena je veća katastrofa… »
Vesti dana »
"Ahmići su zli, hrane se zlobom": Neriova verenica ušla u Elitu, odmah raskrinkala Situ i iznela šok detalje
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
MUP o dešavanjima u Novom Sadu: Policija postupa isključivo u skladu sa zakonom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video): "Nisam mogao da oprostim prevaru! Svi su mi govorili: Beži od nje, pogubna je za muškarce": Peja otkrio detalje prevare Zlate Petrović
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Šta kažu iz KFOR-a za Danas povodom navodnog oružanog napada na Vojsku Srbije u kopnenoj zoni bezbednosti?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana