Povezane vesti

"Video sam dim koji izbija sa krova kuće" Radnik Vodovoda sprečio katastrofu

"Video sam dim koji izbija sa krova kuće" Radnik Vodovoda sprečio katastrofu

Alo pre 28 dana
Prava drama odigrala se jutros u selu Petropolje kod Kraljeva, kada je požar zahvatio kuću u kojoj se, prema rečima meštana, nalazi i mlekara. Zahvaljujući hrabrosti Ivka Đakovića, tihog heroja i radnika JKP „Vodovod“ Kraljevo, sprečena je veća… »
Video dim i odmah istrčao iz kamiona da upozori ukućane: Heroj čiji je posao voda a spasio je ljude od vatre

Video dim i odmah istrčao iz kamiona da upozori ukućane: Heroj čiji je posao voda a spasio je ljude od vatre

Telegraf pre 28 dana
Dramatično je jutros bilo u selu Petropolje kod Kraljeva kada je požar zahvatio kuću u kojoj se, prema rečima meštana, nalazi i mlekara. Međutim, zahvaljujući hrabrosti Ivka Đakovića, tihog heroja i radnika JKP "Vodovod" Kraljevo, sprečena je veća… »
"Video sam dim kako izbija sa krova kuće": Ivko je heroj dana! Ovako je radnik Vodovoda sprečio katastrofu u selu kod Kraljeva…

"Video sam dim kako izbija sa krova kuće": Ivko je heroj dana! Ovako je radnik Vodovoda sprečio katastrofu u selu kod Kraljeva…

Blic pre 28 dana
Prava drama odigrala se jutros u selu Petropolje kod Kraljeva kada je požar zahvatio kuću u kojoj se, prema rečima meštana, nalazi i mlekara. Zahvaljujući hrabrosti Ivka Đakovića, tihog heroja i radnika JKP "Vodovod" Kraljevo, sprečena je veća katastrofa… »

Vesti dana »