Povezane vesti

"Video sam dim koji izbija sa krova kuće" Radnik Vodovoda sprečio katastrofu

"Video sam dim koji izbija sa krova kuće" Radnik Vodovoda sprečio katastrofu

Alo pre 5 dana
Prava drama odigrala se jutros u selu Petropolje kod Kraljeva, kada je požar zahvatio kuću u kojoj se, prema rečima meštana, nalazi i mlekara. Zahvaljujući hrabrosti Ivka Đakovića, tihog heroja i radnika JKP „Vodovod“ Kraljevo, sprečena je veća… »
Video dim i odmah istrčao iz kamiona da upozori ukućane: Heroj čiji je posao voda a spasio je ljude od vatre

Video dim i odmah istrčao iz kamiona da upozori ukućane: Heroj čiji je posao voda a spasio je ljude od vatre

Telegraf pre 5 dana
Dramatično je jutros bilo u selu Petropolje kod Kraljeva kada je požar zahvatio kuću u kojoj se, prema rečima meštana, nalazi i mlekara. Međutim, zahvaljujući hrabrosti Ivka Đakovića, tihog heroja i radnika JKP "Vodovod" Kraljevo, sprečena je veća… »
"Video sam dim kako izbija sa krova kuće": Ivko je heroj dana! Ovako je radnik Vodovoda sprečio katastrofu u selu kod Kraljeva…

"Video sam dim kako izbija sa krova kuće": Ivko je heroj dana! Ovako je radnik Vodovoda sprečio katastrofu u selu kod Kraljeva…

Blic pre 5 dana
Prava drama odigrala se jutros u selu Petropolje kod Kraljeva kada je požar zahvatio kuću u kojoj se, prema rečima meštana, nalazi i mlekara. Zahvaljujući hrabrosti Ivka Đakovića, tihog heroja i radnika JKP "Vodovod" Kraljevo, sprečena je veća katastrofa… »

Vesti dana »