Povezane vesti
Jovović posle pritvora: Večeras idem na blokade, borba se nastavlja, svetlo je zeleno
N1 Info 04.07.2025
Pokrajinski poslanik Radivoje Jovović koji je priveden juče tokom blokada u Novom Sadu, pušten je iz pritvora. Tereti se za remećenje javnog reda i mira. Po izlasku iz pritvora, rekao je da danas ponovo ide na blokade u Novom Sadu i da se "borba… »
Pušten Radivoje Jovović iz pritvora
Nedeljnik 04.07.2025
Pokrajinski poslanik Radivoje Jovović koji je priveden juče tokom blokada u Novom Sadu, pušten je iz pritvora. Tereti se za remećenje javnog reda i mira, piše N1. „Rekli su da sam priveden zbog remećenja javnog reda mira povodom dešavanja sinoć tokom… »
Radivoje Jovović pušten iz pritvora, poručio da večeras ide na blokade
Moj Novi Sad 04.07.2025
Pokrajinski poslanik Radivoje Jovović koji je priveden juče tokom blokada u Novom Sadu, pušten je iz pritvora. Tereti se za remećenje javnog reda i mira. Po izlasku iz pritvora, rekao je da danas ponovo ide na blokade u Novom Sadu i da se "borba… »
Radivoje Jovović pušten iz pritvora: Idem večeras na blokade
Radio 021 04.07.2025
Pokrajinski poslanik Pokreta slobodnih građana Radivoje Jovović, koji je priveden juče tokom blokada, pušten je iz pritvora. On se tereti za remećenje javnog reda i mira. "Rekli su da sam priveden zbog remećenja javnog reda mira povodom dešavanja sinoć… »
Radivoje Jovović posle pritvora: Večeras idem na blokade, borba se nastavlja, svetlo je zeleno
Danas 04.07.2025
Pokrajinski poslanik Radivoje Jovović koji je priveden juče tokom blokada u Novom Sadu, pušten je iz pritvora. Tereti se za remećenje javnog reda i mira. Po izlasku iz pritvora, rekao je da danas ponovo ide na blokade u Novom Sadu i da se „borba… »
Vesti dana »

Advokatica o napadu na studenta: „Ne mogu da poverujem u priču da se incident ne vidi na kamerama“
Nedeljnik pre 4 satijoš 7 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 4 satijoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana

Nis zahteva novo odlaganje sankcija: Sad izdale posebnu licencu koja stupa na snagu od ovog datuma
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane