Povezane vesti
Jovović posle pritvora: Večeras idem na blokade, borba se nastavlja, svetlo je zeleno
N1 Info pre 26 dana
Pokrajinski poslanik Radivoje Jovović koji je priveden juče tokom blokada u Novom Sadu, pušten je iz pritvora. Tereti se za remećenje javnog reda i mira. Po izlasku iz pritvora, rekao je da danas ponovo ide na blokade u Novom Sadu i da se "borba… »
Pušten Radivoje Jovović iz pritvora
Nedeljnik pre 26 dana
Pokrajinski poslanik Radivoje Jovović koji je priveden juče tokom blokada u Novom Sadu, pušten je iz pritvora. Tereti se za remećenje javnog reda i mira, piše N1. „Rekli su da sam priveden zbog remećenja javnog reda mira povodom dešavanja sinoć tokom… »
Radivoje Jovović pušten iz pritvora, poručio da večeras ide na blokade
Moj Novi Sad pre 26 dana
Pokrajinski poslanik Radivoje Jovović koji je priveden juče tokom blokada u Novom Sadu, pušten je iz pritvora. Tereti se za remećenje javnog reda i mira. Po izlasku iz pritvora, rekao je da danas ponovo ide na blokade u Novom Sadu i da se "borba… »
Radivoje Jovović pušten iz pritvora: Idem večeras na blokade
Radio 021 pre 26 dana
Pokrajinski poslanik Pokreta slobodnih građana Radivoje Jovović, koji je priveden juče tokom blokada, pušten je iz pritvora. On se tereti za remećenje javnog reda i mira. "Rekli su da sam priveden zbog remećenja javnog reda mira povodom dešavanja sinoć… »
Radivoje Jovović posle pritvora: Večeras idem na blokade, borba se nastavlja, svetlo je zeleno
Danas pre 26 dana
Pokrajinski poslanik Radivoje Jovović koji je priveden juče tokom blokada u Novom Sadu, pušten je iz pritvora. Tereti se za remećenje javnog reda i mira. Po izlasku iz pritvora, rekao je da danas ponovo ide na blokade u Novom Sadu i da se „borba… »
Vesti dana »

U Srbiji danas sunčano vreme i malo toplije, temperatura do 29 stepeni
Insajder pre 47 minutajoš 12 povezanih

Vrhunskom igrom u istoriju: Ki Klaksvik – Radnički 1923 (20,45, sastavi)
Sportski žurnal pre 57 minutajoš 16 povezanih