Povezane vesti
"Cela sam izbotoksirana" Porede je sa Melanijom Tramp: Naša pevačica gazi 6. deceniju, ovako se još podmlađuje
Telegraf pre 3 dana
Andrijana Anči Dabetić (53) je nekadašnja mis Jugoslavije a zbog izgleda i crta lica mnogi je porede sa američkom prvom damom Melanijom Tramp. Naša pevačica nikada nije krila da je radila na svom izgledu i da se zarad podmlađivanja podvrgnula estetskim… »
"Cela sam zategnuta i izbotoksirana" Naša pevačica u šestoj deceniji žari i pali, a svi kažu da liči na Melaniju Tramp
Kurir pre 3 dana
Pričaju da je ista Melanija Tramp. Andrijana Anči Dabetić (53) i nekadašnja mis Jugoslavije nikad nije krila da je radila na svom fizičkom izgledu i da se podvrgla operacijama kako bi izgledala odlično na svoje godine. Andrijana naime, nema problem da o… »
"Cela sam zategnuta i izbotoksirana": Naša pevačica u šestoj deceniji žari i pali, a evo na koje se još načine podmlađuje…
Blic pre 3 dana
Andrijana Anči Dabetić (53) i nekadašnja mis Jugoslavije nikad nije krila da je radila na svom fizičkom izgledu i da se podvrgla operacijama kako bi izgledala odlično na svoje godine. Andrijana naime, nema problem da o svemu otvoreno govori, iako ima… »
Vesti dana »

SAD uvode Srbiji carine od 35 odsto, ali i pozivaju na dogovor
Bloomberg Adria pre 0 minutajoš 24 povezane

Tramp na večeri sa Netanjahuom: Hamas spreman da prihvati prekid vatre u Pojasu Gaze
Beta pre 20 minutajoš 21 povezana

"Smešno je što to radite": Endi Marej udario na Vimbldon, 20 minuta kasnije Dimitrov predao
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana

(BLOG) Deveti dan blokada: Protest u Užicu zbog hapšenja šest osoba
N1 Info pre 0 minutajoš 7 povezanih