Повезане вести
"Цела сам изботоксирана" Пореде је са Меланијом Трамп: Наша певачица гази 6. деценију, овако се још подмлађује
Телеграф 04.07.2025
Андријана Анчи Дабетић (53) је некадашња мис Југославије а због изгледа и црта лица многи је пореде са америчком првом дамом Меланијом Трамп. Наша певачица никада није крила да је радила на свом изгледу и да се зарад… »
"Цела сам затегнута и изботоксирана" Наша певачица у шестој деценији жари и пали, а сви кажу да личи на Меланију Трамп
Курир 04.07.2025
Причају да је иста Меланија Трамп. Андријана Анчи Дабетић (53) и некадашња мис Југославије никад није крила да је радила на свом физичком изгледу и да се подвргла операцијама како би изгледала одлично на своје године. Андријана… »
"Цела сам затегнута и изботоксирана": Наша певачица у шестој деценији жари и пали, а ево на које се још начине подмлађује…
Блиц 04.07.2025
Андријана Анчи Дабетић (53) и некадашња мис Југославије никад није крила да је радила на свом физичком изгледу и да се подвргла операцијама како би изгледала одлично на своје године. Андријана наиме, нема проблем да о свему… »
Вести дана »
27 година од НАТО бомбардовања: Сећање на жртве широм Србије и у Сремској Митровици
Озон пре 4 минутајош 11 повезаних
Срушио се авион са 121 особом, на десетине мртвих! Катастрофа у Колумбији: "Херкулес" пао одмах након полетања - огласио се председник Петро
Блиц пре 25 минутајош 4 повезане
Рат за Кубу - да ли Трумп гура САД и Кину у директан сукоб
Блоомберг Адриа пре 19 минутајош 1 повезана