Povezane vesti
OEBS: Nadležni da istraže upad Džufke u srpsku crkvu i spreče dalje upade
RTV 04.07.2025
PRIŠTINA - Misija OEBS-a u Prištini izrazila je zabrinutost zbog ponovnog neovlašcenog ulaska Nikole Džufke u srpsku crkvu Svetog Arhangela Mihaila kod Podujeva, što je treci takav incident i pozvala nadležne da istraže slučaj i spreče nove upade. U… »
OEBS: nadležni da istraže upad Džufke u srpsku crkvu i spreče dalje upade
Politika 04.07.2025
PRIŠTINA – Misija OEBS-a u Prištini izrazila je zabrinutost zbog ponovnog neovlašćenog ulaska Nikole Džufke u srpsku crkvu Svetog Arhangela Mihaila kod Podujeva, što je treći takav incident i pozvala nadležne da istraže slučaj i spreče nove upade. U… »
Oebs: Nadležni da istraže upad Džufke u srpsku crkvu i spreče dalje upade
Telegraf 04.07.2025
Misija OEBS-a u Prištini izrazila je zabrinutost zbog ponovnog neovlašćenog ulaska Nikole Džufke u srpsku crkvu Svetog Arhangela Mihaila kod Podujeva, što je treći takav incident i pozvala nadležne da istraže slučaj i spreče nove upade. U objavi Misije… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 51 povezana
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 40 minutajoš 55 povezanih