Povezane vesti
„Bila bih milijarderka da sam dozvoljavala da mi guraju novčanice u grudi“: Jana progovorila o bakšišu
Nova 04.07.2025
Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te i da bi danas bila milijarderka da je sve to dopustila. Jana Todorović, iako dosta zarađuje, nema problem sa time da priča i o raznim situacijama koje… »
"Imala bih milijarde da su mi..." Jana Todorović iskreno o bolovima i borbi sa teškim zdravstvenim izazovima
Alo 04.07.2025
Iako Jana dosta zarađuje, nema problem da govori o raznim situacijama koje se dešavaju na nastupima. Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te da bi danas bila milijarderka da je to… »
"Imala bih milijarde, da su mi u grudi gurali novac" Jana progovrila o bakšišu: Otkrila šta joj posebno smeta
Telegraf 04.07.2025
Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te i da bi danas bila milijarderka da je sve to dopustila. Pevačica zarađuje dobro na svojim nastupima, ali nikada nije imala problem da otkrije šta se… »
"Imala bih milijarde da su mi pare gurali u grudi": Jana nikad iskrenije o bakšišu, a evo šta joj posebno smeta
Blic 04.07.2025
Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te i da bi danas bila milijarderka da je sve to dopustila. Jana, iako dosta zarađuje, nema problem sa time da priča i o raznim situacijama koje se… »
"Imala bih milijarde da su mi pare gurali u grudi" Poznata pevačica nikad iskrenije o bakšišu, muku muči sa poprsjem: Mene…
Kurir 04.07.2025
Jana, iako dosta zarađuje, nema problem sa time da priča i o raznim situacijama koje se dešavaju na nastupima. Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te i da bi danas bila milijarderka da je… »
Vesti dana »

Stigao odgovor studenata i blokadera na Vučićev poziv na javnu debatu
Euronews pre 12 minutajoš 57 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih

Granica za ulazak u „crvenu“ zonu potrošnje – sa 1.600 na 1.200 kWh mesečno
RTK pre 1 satjoš 20 povezanih