Повезане вести

„Била бих милијардерка да сам дозвољавала да ми гурају новчанице у груди“: Јана проговорила о бакшишу

„Била бих милијардерка да сам дозвољавала да ми гурају новчанице у груди“: Јана проговорила о бакшишу

Нова 04.07.2025
Позната певачица Јана Тодоровић каже да никада није дозвољавала да јој гости гурају бакшиш у груди, те и да би данас била милијардерка да је све то допустила. Јана Тодоровић, иако доста зарађује, нема проблем са тиме да прича и… »
"Имала бих милијарде да су ми..." Јана Тодоровић искрено о боловима и борби са тешким здравственим изазовима

"Имала бих милијарде да су ми..." Јана Тодоровић искрено о боловима и борби са тешким здравственим изазовима

Ало 04.07.2025
Иако Јана доста зарађује, нема проблем да говори о разним ситуацијама које се дешавају на наступима. Позната певачица Јана Тодоровић каже да никада није дозвољавала да јој гости гурају бакшиш у груди, те да би данас била… »
"Имала бих милијарде, да су ми у груди гурали новац" Јана проговрила о бакшишу: Открила шта јој посебно смета

"Имала бих милијарде, да су ми у груди гурали новац" Јана проговрила о бакшишу: Открила шта јој посебно смета

Телеграф 04.07.2025
Позната певачица Јана Тодоровић каже да никада није дозвољавала да јој гости гурају бакшиш у груди, те и да би данас била милијардерка да је све то допустила. Певачица зарађује добро на својим наступима, али никада није имала… »
"Имала бих милијарде да су ми паре гурали у груди": Јана никад искреније о бакшишу, а ево шта јој посебно смета

"Имала бих милијарде да су ми паре гурали у груди": Јана никад искреније о бакшишу, а ево шта јој посебно смета

Блиц 04.07.2025
Позната певачица Јана Тодоровић каже да никада није дозвољавала да јој гости гурају бакшиш у груди, те и да би данас била милијардерка да је све то допустила. Јана, иако доста зарађује, нема проблем са тиме да прича и о разним… »
"Имала бих милијарде да су ми паре гурали у груди" Позната певачица никад искреније о бакшишу, муку мучи са попрсјем: Мене…

"Имала бих милијарде да су ми паре гурали у груди" Позната певачица никад искреније о бакшишу, муку мучи са попрсјем: Мене…

Курир 04.07.2025
Јана, иако доста зарађује, нема проблем са тиме да прича и о разним ситуацијама које се дешавају на наступима. Позната певачица Јана Тодоровић каже да никада није дозвољавала да јој гости гурају бакшиш у груди, те и да би данас… »

Вести дана »