Povezane vesti
„Bila bih milijarderka da sam dozvoljavala da mi guraju novčanice u grudi“: Jana progovorila o bakšišu
Nova pre 18 sati
Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te i da bi danas bila milijarderka da je sve to dopustila. Jana Todorović, iako dosta zarađuje, nema problem sa time da priča i o raznim situacijama koje… »
"Imala bih milijarde da su mi..." Jana Todorović iskreno o bolovima i borbi sa teškim zdravstvenim izazovima
Alo pre 19 sati
Iako Jana dosta zarađuje, nema problem da govori o raznim situacijama koje se dešavaju na nastupima. Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te da bi danas bila milijarderka da je to… »
"Imala bih milijarde, da su mi u grudi gurali novac" Jana progovrila o bakšišu: Otkrila šta joj posebno smeta
Telegraf pre 22 sata
Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te i da bi danas bila milijarderka da je sve to dopustila. Pevačica zarađuje dobro na svojim nastupima, ali nikada nije imala problem da otkrije šta se… »
"Imala bih milijarde da su mi pare gurali u grudi": Jana nikad iskrenije o bakšišu, a evo šta joj posebno smeta
Blic pre 23 sata
Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te i da bi danas bila milijarderka da je sve to dopustila. Jana, iako dosta zarađuje, nema problem sa time da priča i o raznim situacijama koje se… »
"Imala bih milijarde da su mi pare gurali u grudi" Poznata pevačica nikad iskrenije o bakšišu, muku muči sa poprsjem: Mene…
Kurir pre 23 sata
Jana, iako dosta zarađuje, nema problem sa time da priča i o raznim situacijama koje se dešavaju na nastupima. Poznata pevačica Jana Todorović kaže da nikada nije dozvoljavala da joj gosti guraju bakšiš u grudi, te i da bi danas bila milijarderka da je… »
Vesti dana »

Kreni – promeni: Muškarac pokušao motorom da probije blokadu i pregazi građane kod Autokomande VIDEO
Nova pre 21 minutajoš 34 povezane

Broj žrtava poplava u Teksasu porastao na 27, među stradalima devetoro dece i direktorka dečjeg kampa
Euronews pre 16 minutajoš 31 povezana

Nova - Da se struka pita: Nadležni da hitno objave dokumentaciju i dozvolu za put Požega-Pakovraće
Beta pre 1 satjoš 80 povezanih

Novo iznenađenje na Vimbldonu, Elena Ribakina eliminisana u trećem kolu
RTS pre 51 minutajoš 27 povezanih